Suzuki DL 650 V-Strom

suvstrom65dy12004Med komponentfellesskap med DL 1000 V-Strom er Suzukis lille V-Strom slett ingen liten sykkel, 650-motoren til tross.

En god motor må utnyttes i flere modeller, og at V-Strom skulle komme med den lille V-motoren fra SV 650 burde ikke komme noen overraskelse for noen. Med en snillere trimmingsgrad, ned fra 72 til 67 hk og med en litt snillere momentkurve hvor maks dreiemoment er redusert, men i stedet kommer ved 6400 o/min mot ved 7200 har motoren fått en mer touringvennlig karakter.
  V-Strom 650 er 17 kilo lettere enn storebror, og er til tross for den ganske kraftige designen bare 3 kilo tyngre enn SV650S. Mange komponenter er felles med V-Strom 1000. Rammen har et

motorfeste mindre, og litt styrevinkelen er litt endret. Fjæringsveien er litt kortere enn for 1000-kubikkeren, mens den smekrere svingarmen er lengre og bidrar til 5 mm lengre akselavstand. En velkommen detalj for småvokste er lavere og smalere sete som reduserer setehøyden ca 10 mm.
    Dette er ingen liten sykkel, men en sykkel utviklet for touring. Den store kåpen og høye vindskjermen gir god beskyttelse mot både vær og vind. Vindskjermen kan justeres 50 mm i høyden. DL 650 V-Strom har litt enklere utstyrsnivå enn 1000-kubikkeren, men er fortsatt godt utstyrt. Bagasjebærer er standard, og instrumenteringen er komplett med to tripptellere og klokke. Hurtigjustering av forspenningen for støtdemperen bak skjer med et ratt på høyre side. De kosmetiske forskjellene i forhold til V-Strom 1000 er først og fremst at 650-kubikkeren har bare en eksospott, stål fester til bakre fothvilere, litt annen form på vindskjermen og mangler motorspoiler.

 
 
 
Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s