Viking, Godset og DHK

Nå leser vi i avisen igjen – til neste år skal iallefall Viking få medalje – denne gang gjelder det, kan du si. Uwe er i kanonslag, satser mer på disiplin(hallo  – kadaver da kanskje), kondisjon og sampilthet. Godset skal ha ny tribune(på den gamle haugen av ein stadion), vil kjøpe Arild Sundgot fra Lillestrøm(og er selvfølgelig ikke til salg) fordi de mangler noen som kan lage mål(godt de fant du det før sesongen starter). DHK(Drammen Håndballklubb) vil gjerne ha Kjelling(den såkalte verdens beste håndballspiller).

Alle har ein plan,  nesten et begjær etter å øke forventningene til neste år. La publikum forstå at de vil noe, at noe er verdt å betale billetter for å komme å se. Ja, nesten gjøre seg så interessant at man kommer på TV. For TV gir inntekter – store inntekter. Og det er helt nødvendig. Med godt overbetalte fotballspillere som hvert eneste år sørger for at (med unntak av DHK) vi havner på midten eller på nederste del av tabellen.

Hvorfor er det så vanskelig. Viking har brukt over 50 millioner(en bitteliten KRISEPAKKE) på spillere som leverer og leverer det samme nesten hvert eneste år. Og får vi(VIKING) en heldig 3.plass – ja, så er vi fornøyd.

NEI! Det er vi ikke. Vi støtter laget. Alltid !. Men vi er ikke fornøyd.

Derfor spiller vi litt : http://www.youtube.com/watch?v=FXGOQt3gWFw

Når det gjelder Godset – er saken en annen. Med små midler, dårlig stadion, en fantastisk klubbsang(Gamle Gress), en helt fantastisk rotete ledelse som klarte å surre vekk de nye stadion-planene – klarer de hvert eneste år å levere på nederste halvdel av tabellen. Men de har faktisk mer sjel i spillet sitt enn Viking.  På Marienlyst ifjor klarte jeg å få med meg GODSET-VIKING i november-kampen. O du store gru for et mareritt. Ikke bare tapte Viking. De fikk bank – av sjel, innsats og pågangsmot.

Sjekk ut GAMLE GRESS – EN LITEN TRØST I DET : http://www.youtube.com/watch?v=mWl9ds285aE

Når det gjelder DHK – kan mye læres av den klubben. Med masser av frivillige, små midler og en økonomi basert på sponsorer og antall besøkende på kamp. Håndballkamp mot ukjente håndball-lag i Norge trekker ikke ti-tusenvis av tilskuere. Merkelig nok egentlig – for moro er det. All heder til DHK. Med Solberg og Hagen i spissen – var de uslåelige(ja, nesten i verden). Med Kjelling og kanskje et og annet større navn – vil de bli svært bra !

Derfor spiller vi DHK-sangen: http://www.youtube.com/watch?v=Jsx0HRa_CWA&feature=related

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s