Det finnes mye rart – Norsk Kornsirkelgruppe ?

Norsk Kornsirkelgruppe(ikke medlem i Felleskjøpet)

Tilfeldigvis streifer jeg borti blogger og artikler som omhandler de forunderligste saker. Det finnes en egen nettside som heter www.kornsirkler.org og som omhandler noe noe så spesielt som kornsirkler. Slike man har sett tidligere, muligens laget av uforklarlige fenomer(les: ufoer).

scrope-woodtn

 

 

 

 

Viktige faktum jfr. hjemmesiden:

Fenomenet har vært kjent i flere hundre år, og forekommer hyppigst i Sør-England med økning i antall og kompleksitet verden over siden 1970-tallet. Kornet er lagt ned, og er ikke skadd og vokser videre. Vitenskapen har ofte avdekket biologiske og kjemiske endringer i både korn og jordsmonn inni sirklene. Men ikke utenfor disse. Mønstrene er ofte basert på meget avansert skjult geometri og lysende kuler er ofte sett og filmet i sammenheng med sirklene. Det eksisterer både falske og ekte sirkler(ennå ikke funnet falske ?).

2004-etchillhamptontn

På 80-tallet utviklet kornsirkelmysteriene seg til et eget studium, kalt celealogi, eller «Croppies». På dette tidspunktet var alle sirklene svært enkle og flere i nærheten av hverandre. Hundrevis ble rapportert hvert år og de dukket opp over hele England. På 80-tallet ble fenomene forklart med mystiske naturkrefter.

 

På 90-tallet ble 250 sirkler rapportert verden over. 23.mai 1990 kom det første piktogrammet til syne ved Chilcomb i Hampshire. Det var et komplekst symbol bestående av flere geometriske figurer som er relatert til hverandre på en harmonisk og ryddig måte. De fleste minnet faktisk om proteiner. Medieinteressen økte betraktelig og forskere ble tiltrukket. Center for Crop Circles Studies(CCCS) ble dannet. Noen begynte å mene dette var utenomjordisk, andre mente det kom fra mennesker.  Den største sensasjonen skjedde i Tyskland. 10 dager etter at et komplekst piktogram dukket opp i Grasdorf, ble det funnet 3 metallplater i jorden – ca. 50 cm under bakken av en mann med metalldetektor. I hver av platene, 1 i gull, 1 i slv og en i bronse – dddvar piktogrammets nøyaktige mønster risset inn. Sølvplaten besto av 99,9% rent sølv – som ikke lar seg fremstille på jorden. Verdien av matrialene ble fastslått til å være 200.000 tyske mark. Platene er idag på museum i Tyskland.

Sjekker du idag inn på www.kornsirkler.org vil du bli forbløffet. Ikke fordi det nødvendigvis er så mange ufoer der ute – men fordi dokumentasjonen på antallet av disse siklene er enorme. Er dette en bestemt gruppes aktiviteter, er det enormt organisert og godt skjult gjennom mange år. Er det en rekke galninger, moroklumper og spøkefugler – gjennom 30år – ja, så er det forbausende få som er blitt tatt for dette. 

At det er pent, kanskje til og med penere enn hele kornet – er kanskje et poeng. Uansett – at utenomjordiske skapninger skulle komme ned på jorda, for å lage mønster i åkrene i England – stiller jeg store spørsmål med.

Men stilig er det. Jeg bor like utenfor en masse åkre, og kan bekrefte at disse store bildene vil kreve enorm med tid, kanskje til og med traktor eller ustyr som lager lyd og bråker om nettene. At dette skulle skje ved hjelp av 2-3 mennesker utstyr med tau – det tror jeg ikke noe på. Noen av disse sirklene er på jorder så store som 30 mål !.

Men sånn er det – kanskje vi en dag får en liten sirkel i Lier også – you never know. Vi får håpe.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s