Man kunne bli så eitrande forbanna !

Nå sier dem jaggu meg opp en kvinnelig medarbeider med 8 års erfaring(FEIL 1), fordi dem ikke har penger nok på budsjettet(FEIL 2). Kvinnen arbeider i Norges desidert mest underbemannede og farlige yrke – nemlig i Norsk Politi(FEIL 3). Kvinnen skal nå gå til NORGES desidert dårligst organiserte etat(NAV), for å stille seg i arbeidsledighetskø. Jenta har nettopp kjøpt seg bolig, og vil motta arbeidsledighetstrygd like før sommerferien(FEIL 4).

Hvordan er det mulig å forsvare dette ?

Samfunnet skriker etter politifolk – etatene rundt omkring nekter å arbeide overtid for frimerker og glansbilder. Ministeren gir ikke etter, kaller dette på grensen til en ulovlig måte å aksjonere på. Vi har fremdeles 1(les: en stykk) politibil ute om kveldene i byene. Vi klarer ikke å forskyve penger dit de trengs for å opprettholde ro og orden, trygge gatene og sørge for at befolkningen er trygge – både på gater og sine hjem. I disse krisetider, sender vi så POLITIFOLK til arbeidskontoret, når man vet at samfunnet ikke engang ordner dette på en god måte. Vi gir krisepakker i alle bauger og kanter(470.000.000.000- 470 milliarder «so far») – vi sikrer finansnæringer, banker ….ja, i det hele tatt. Men uføretrygden til mennesker som ikke kan skape seg andre inntekter enn å gå på sosialkontoret, se det fikser vi ikke(iallefall ikke ennå – jeg er en optimist).

Nå må Statsministeren på banen – i morgen den dag og gjøre det eneste riktige. Løs Politi-utfordringer, løs NAV-sak og gi ministrene ei skrape så det synger i Stortingskorridorene !

Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s