Ikke nå igjen, Viking ?

Olsen og RBK valset over Viking

rc3b8sler1-5 hjemme på Viking Stadion er i hvert fall ingen god generalprøve for et Stavanger-lag som har hatt dårlige resultater i treningskampene i hele vinter.

Rosenborg er på nåværende tidspunkt på et helt annet nivå enn oss, sier Viking-trener Uwe Rösler til Aftenbladet.no.

For Rosenborgs del ser det adskillig lysere ut. Trønderne er av mange eksperter spådd som den største gullfavoritten før årets eliteserie sparkes i gang – det trolig med rette. Søndagens seier over Viking var en maktdemonstrasjon.

– Vi er i rute, men har endel å gjøre frem mot seriestart. Men det var selvsagt en bra kamp, sier RBK-trener Erik Hamrén til RBK.no.

Auda…. jeg kjenner igjen følelsen, den var lik ifjor – til tross for at alle aviser i kongeriket, spådde et gullår for Viking. Røsler nekter som vanlig å prate når ting går dårlig, og er faktisk overrasket over at Rosenborg er i en helt annen klasse en Viking akkurat nå. Jeg tror ikke dette kommer til å forandre seg mye. Spørsmålet om hvorfor ikke Røsler visste dette på forhånd, er et mysterium. Han har hatt allverdens mulighet til å lure på Rosenborg og forsåvidt de andre lagene gjennom hele oppkjøringen. At Rosenborg vinner 1-5 er forsåvidt greit, men ikke om vi blir rundspilte. Vi skal ikke bli det på dette nivået. Forskjellene skal ikke være så store, iallefall ikke for såpass profesjonelle som begge disse klubbene liker å fremstå. Tendensen har vært der i hele vinter, kamp etter kamp kommer vi bakpå. Det er ikke vits å rope på endringer nå, Viking kommer til å kjempe iår, som de gjør hvert eneste år. Det er ingenting som skulle tilsi at dette Viking-laget skal vinne gull. Nå er det viktigere å avsjekke om vi i det hele tatt kan ha et lønnlig håp om å kunne konkurrere med 13 av de 16 lagene vi skal spille mot. Vi kan ikke ha håp om å vinne alle kampene, men bør nå ha fokus på å vinne de kampene som det er mest sannsynlig at vi skal vinne. Glem lag som Rosenbor og Stabekk, kanskje Lillestrøm og Brann – men de øvrige lagene bør vi 100% skjerpings på. Om det var innsatsen det sto på idag(det er ofte det i Viking), bør det kunne forventes at denne er på topp allerede neste kamp. Om vi taper på manglende ferdigheter er greit, da må må man trene og være motivert. Men mangler innsatsen, da må spiller(hoder) rulle i Stavanger. Det er vel all grunn til å ønske Røsler lykke til !

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s