Farlige Frp

Innvandrere hetses på Siv Jensens Facebook

Flere innlegg som hetser innvandrere får stå urørt på Frp-formann Siv Jensens side på Facebook.

Dermed bidrar Jensen og Fremskrittspartiet til å legitimere synspunktene, mener Henrik Lunde i Antirasistisk Senter.

parameter

Lunde viser til at Jensen selv skriver innlegg på siden, og at enkelte innlegg faktisk blir fjernet. Det innebærer en aksept av innholdet i innleggene som ikke blir fjernet, mener han. Blant synspunktene og argumentene Dagsavisen fant i en gjennomgang, var en sammenligning mellom innvandrere og iberiasnegler, der det heter: «Denne er kommet til landet for få år siden, og fordi vi har reagert litt for treigt, er det blitt til en pest og plage overalt. Dette kan overføres til menneskelig mangfold.»

I et innlegg heter det «Dette landet hadde det utmerket før utlendingene kom!» mens en annen debattant skriver «Er masse eksempler på kravstore innvandrere som ikke eier magemål og tar seg til rette på norske sykehus». Frps generalsekretær Geir A. Mo sier til Dagsavisen at Antirasistisk Senter får gå på hver enkelt debattant dersom de har noe å utsette. Han forsvarer innleggene med et ønske om fri debatt, men sier samtidig at det ikke skal være noe hetsende på siden. Om sammenligningen mellom innvandrere og iberiasnegler, sier Mo: «Det ser definitivt ikke greit ut.»

Denne damen har nesten 7500 tilhengere på Facebook – la oss håpe det blir antall velgere som orker å stemme på henne. Hun stiller til valg som statsministerkandidat for Frp, og vi kan risikere å få henne innvalgt om vi ikke tar til vett. Jeg kunne tro at Facebook-siden hennes kunne vært glemt av hennes rådgivere, og at hun nettopp derfor ikke har fått gjennomgått og oppdatert denne. Eller så kan man henfalle til å tro at hun faktisk gir blanke blaffen i hvilke ringvirkninger dette gir. Å ikke stryke eller sensurere slike holdninger for å oppfordre til fri debatt, er direkte dumt.

Man må se for seg muligheten for at Norge får en statsminister som faktisk har et slikt menneskesyn, hva blir det neste da ? Skal vi være like useriøse, kunne man jo hevde at det nesten ikke er grenser for hva Siv og co kan finne på, om de støter på mennesker de ikke synes passer inn i samfunnet. Rettferdiggjøring av slike oppfatninger, skremmer folk og skaper fiendeskap vi ikke har bruk for i samfunnet. Hverdagen og problemstillingene er store nok som de er, uten at noen bør fyre opp under. Men målet helliger kanskje målet – i en valgkamp er alt lov.

Nå må vi spørre oss selv om vi i ønsker å være forbundet med en slik mulig statsminister ?  Hvorfor skal vi egentlig ikke stemme Frp ?

– Frp bruker store deler av valgkampen til å fortelle det norske folk hvor farlig det er for oss med alle disse innvandrerne

Utdrag fra en blogg av Tjomlid

“ Sannheten er at mens 97% av innvandrere er lovlydige så er 98.5% av etnisk norske det. FrP pleier derimot å presentere tall som får det til å virke som om nesten 50% av innvandrere er kriminelle. Dette gjør de ved å ta en spesiell forbrytelse, gjerne voldtekter i Oslo, og utbasunerer at innvandrere utgjør en uforholdsvismessig stor del av forbryterne her. Noe som også er korrekt. Men man kan ikke ta en utvalgt kriminalitet hvor innvandrere er spesielt høyt representert og så si at innvandrere jevnt over er mer kriminelle! FrP sitt favorittriks er å bruke overrepresentering innen visse typer kriminalitet til å prøve å skape inntrykk av at innvandrere generelt er ekstremt mer kriminelle. Det er feil, ufint og passe motbydelig.
FrP-politikere er mest opptatt av å fortelle oss nordmenn til det kjedsommelige at vi har det så grusomt at det er et under at vi i det hele tatt overlever selv. En død nordmann er verdt mye mer enn 10.000 døde afrikanere eller asiater. FrP prøver å toe sine skitne hender med å si at de ønsker fri handel over landegrensene og økt makt til WTO, samtidig som u-hjelpen bør fjernes. La de frie markedskreftene råde! Mye bedre at u-land får ta del i verdenshandelen enn at vi gir dem kunstig åndedrett? Det høres umiddelbart flott ut, men hvis man tenker litt lenger, noe den jevne FrPer sjelden orker å begi seg ut på, så ser man at denne politikken er forferdelig ødeleggende. Et underutviklet land uten industri, en stabil regjering eller landområder for produktivt jordbruk vil aldri klare å konkurrere med andre, rike og allerede produktive land. Dette er tull fra FrP. Det er en hensynsløs dekkoperasjon hvor de later som om de bryr seg, mens de egentlig bare ønsker å kutte u-hjelp og la de rike land få enda større del av kaken!

Carl I Hagen er livredd terrorister. Huff ja. Oddsene for at vi blir drept i en terroristaksjon er virkelig av slike dimensjoner at vi bør skjelve av frykt hver og en av oss. Sperr grensene! Overvåk muslimene! Hold fandenskapet ute! Best om Norge melder seg ut av verdenssamfunnet slik at vi slipper alle problemene der ute. Vi trenger mer tid og penger til å verne om våre pensjonister! Slik tenker en god FrPer. Men slik fungerer ikke verden. Vi kan ikke sperre ute terrorister. Vi kan overvåke og sperre så mye grenser vi vil, men å utføre en terroraksjon er så enkelt at det nesten er ufattelig at det ikke skjer oftere. Bomber er bare så ut. Tenk nytt! Hva med å forgifte drikkevannskilder! Utrolig enkelt og ingen kan finne gjerningsmannen. Nei, vi klarer ikke stoppe terror. Men vi kan forebygge den. Vi kan bidra til en mer rettferdig verden. Sørge for rettferdig handel hvor også de fattigste og mest ressurssvake land får sine handelskvoter. Hvor USA ikke får gå til uriktig krig mot andre land og på den måten øke hatet mot vesten. Hvor vi gir u-hjelp som kan bidra til å bygge skoler og mate sultende. Terrorisme kan aldri hindres, kun forebygges, men dette vil ikke FrP være med på.

FrP mener bistanden til u-land må reduseres for å finansiere lavere alkoholavgifter i Norge. Dette utspillet kan stå for seg selv uten videre kommentar fra min side.

Alkoholpolitikken til FrP er usedvanlig korttenkt. Vi vet at i mellom 70 og 80 prosent av alle voldssaker så er alkohol innblandet. Vi vet ca 1/3 av alle sykehusplasser er relatert til alkoholmisbruk. Likevel vil FrP gjøre alkohol rimeligere og lettere tilgjengelig, samtidig som de klager på Helse-Norges utilstrekkelighet og vil gi mer penger til politiet for å forebygge kriminalitet. Hvordan i all verden kan FrP forsvare noe slikt? Det er selvsagt lett å selge en politikk som sier at alkoholen skal bli billigere, men skal ikke politikere være ansvarlige? Skal de ikke tenke på samfunnets beste? Det er skremmende at en betydelig del av Norges befolkning finner en slik politikk overbevisende og fornuftig.

FrP frir også til de kristenkonservative. Ja til kristne grunnverdier. Nei til å la homofile få adoptere (bedre å la barna vokse opp på barnehjem eller dø av sult). Nei til kjønnsnøytrale ekteskap. Ja til kristen formålsparagraf i barnehage og skole. Ja til støtte av kristenkonservativ regjering i USA. Samtidig kjører FrP hardt på med at vi ikke lenger må tolerere fundmentalistiske muslimer. Ja, jeg er helt enig. Men la oss for all del kvitte oss med fundamentalistisk kristendom også! Hvorfor støtter FrP kristenfundamentalisme mens de fordømmer fundamentalisme innen andre religioner?

Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Farlige Frp

  1. Konrad sier:

    Tiltredes.

    Frp er dobbelmoralske så det tyter ut av ørene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s