Klarsynt kvakksalveri ?

clairvoyant1aKlarsynte.no

En markedsføringskanal for underholdningstjenester på telegtorget, som benyttes av klarsynte – er teksten Klarsynte.no bruker på sine hjemmesider.

Klarsynthet er tøft. Og bør rammes av kvakksalverloven så fort som mulig. Det er underholdning, forteller siden. Underholdning fordi det selges på teletorg-tjenester – eller fordi det er moro å se om noen er klarsynte(hva nå det måtte innebære)? Se bakover, framover, utover og innover – klart og tydelig. Da snakker vi klarsynt da. Ikke noe Snåsa-tull – klar sikt ! Liksom rammet av ei god vindusspylervæske i møkkavær. Klart syn rett og slett. Hva kan de så «se» – joda, engler er det noen som ser. «fordi vi har minst en på hver side», skriver Betty Palko. Kanskje vi burde ringe sykebilen ? Eller kanskje vedkommende allerede er innesperret på mentalsykehus ? Få vet egentlig. Man bør spørre seg om dette burde være lovlig – til kr. 26,- pr. minutt – og med lovnader om dokumenterte gode resultater. POLITI HVOR ER DERE ?

Det finnes egne Astrologi-skoler, engleskoler, skoler som ikke bare gir deg et kursbevis, men som har oppskrifter på å skaffe gode relasjoner til hjelpere, engler, nisser, dverger, Per og Pål og Espen Askeladden. Til og med Mumietrollet tros det på(Mumi-dalen i Finland er for barn – det er ikke ekte !)

Det er tøft når på samme skole kan få litt klarsynthet, rensing av hus, samtaleterapi, hjelp til å ommøblere(sette ting på plass må vel bety det :)) og støtte og hjelp til rusproblemer – på et og samme sted.

Her gjelder det å holde beina på jorda. Dette koster og det koster dyrt. Virker det ? Not a chance, da ville hele opplegget tålt dagens lys for lengst. Jeg er bekymret om dette er noe som mange mennesker lures inn i ?

I Drammen foregår det ofte Alternativ-messer, som inneholder utrolig mye rart(jeg skrev ikke ordet interessant):

Naturmedisin – Massasje – Yoga – Litteratur – Musikk – Urteterapi – Håndtydning – Miljøprodukter – Sten – krystaller – Bøker – Musikk – HealingReikiRegresjon TarotAura – Helsekost – Astrologi – Aromaterapi – Meditasjon – Clairvoyance – Fargeterapi

tarot

Måtte jo lese meg opp litt – hva mener dem, er dette vitenskapelig testet, finnes det noen «guruer» på området ?

Edgar Cayce

Den sovende profet

Han ble kalt «The Sleeping Prophet» – den sovende profet – og er fremdeles USAs mest berømte og veldokumenterte spåmann og klarsynte. Fra dyp transe forutsa Edgar Cayce (1877-1945) et imponerende antall verdensbegivenheter. Hans evne til å hente informasjon direkte fra universets egen database syntes å være grenseløs.

Betty Palko

«Prinsesse Diana var som alle andre. Hun var ulykkelig og trengte hjelp til å finne sin livsvei, komme seg ut av traumer, problemer og alt annet hun gikk igjennom» Betty Palko

«Å gå i kirka er ikke det som gjør oss gode. Det er hva vi gjør for hverandre som teller» Betty Palko

«Hvis åndene kan gjøre det for meg, kan de gjøre det for hvem som helst. Jeg har gjort de vidunderligste tingene i mitt liv på grunn av åndene.»
Betty Palko

«Det er veldig viktig å tro på engler, for vi har alle minst én ved vår side.» Betty Palko

Betty Palko hjelp prinsesse Diana Verdensberømt medium Betty Palko var prinsesse Dianas veileder i fem vanskelige år. Nå reiser hun verden rundt som klarsynt medium for alle slags mennesker – fra berømte filmstjerner til alle oss andre.

Hun hevder å kunne se, høre og føle usynlige guider, ånder, avdøde og engler, samt se auraer.

Jada, jeg har hørt det før – makan til tøys skal man lete lenge etter. Alle tror på noe – jada, det tror jeg på. Men om en gruppe mennesker idag sto fram og fortalte at de trodde på solen eller Thor med hammeren eller kanskje til og med Nøkken, så bør det stilles spørsmål til deres forstand og motiv for å fremstå med slike tanker. Kan det hende disse menneskene faktisk tror på det de hevder?  – garantert noen av dem. Men det er lurendreiere her som på de fleste andre områder. Det forunderlige er jo at det er så søkt det hele. Det virker helt usannsynlig tåpelig når voksne mennesker skal tjene penger på noe så ubegripelig.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Klarsynt kvakksalveri ?

 1. predikeren sier:

  Klarsyn og hele den rekka du setter opp er vel så underholdene som NRK og de fleste kanaler jeg har tilgang til. Stoler faktisk like mye på dem som på NRK og de andre nevnte kanaler. Sammen med øl og potetgull, som også er dyrt, har de den fordelen at man må anstrenge seg og betale dyrt for å komme borti dem. NRK derimot, og andre kanaler, kommer rett inn i sofakroken min bare ved et lite trykk på «peiler’n», også fylles rommet av fordummelse, småligheter og tøv, når som helst når underholdningstrangen klør! Hvorfor advares det ikke mot den slags ?

 2. sunde sier:

  🙂 Gleder meg allerede !

 3. veronica365 sier:

  Du utelater å nevne tarot?? Noen gang prøvd det?
  Greia er kanskje at noen må ha noe å lene seg på her i samfunnet. Det er min oppfattning. Om det gjelder religion eller «synskhet». Dette skal vi jaggu snakke om en dag.. Igjen! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s