Fakes

Interessert i klokker ?

Det er jeg. Klokker er tøft og man bør jo ha noen å veksle på sånn til hverdag og fest. At dette var en såpass lidenskap at man faktisk sammenligner ekte og fake, ja det visste jeg ikke.rolex-sea-dweller

rolex_sea-dweller_1-orig

En Rolex Sea-Dweller

Les og lær fra en som er mer enn gjennomsnittelig opptatt av klokker og ikke minst fake-klokker.

Sitat:

Italia straffer nå kjøpere av uekte produkter med inntil 10.000 euro i bot, det vil si rundt 85.000 norske kroner. Og det spiller ingen rolle om vesken eller solbrillene er kjøpt i Roma eller Bangkok: Bærer du produktet på deg, er du forbryter uansett, ifølge loven.

Politirazzia
Og her kan intetanende norske turister gå på en smell. Det gjorde også en norsk tolvåring, som nylig var på klassetur og kom over en forfalsket designklokke som fristet til kjøp. Lite visste tolvåringen om at handelen i tillegg ville koste ham 900 euro, rundt 7650 norske kroner, i bot. Hele klassen ble utsatt for en politirazzia der alle elevene måtte endevende veskene sine. Den uheldige gutten med den nye klokken måtte følge med politimennene til politistasjonen og fikk klokken beslaglagt. Som om ikke det var nok, fikk han altså en kjempebot med seg hjem.

Uheldig danske
Verre gikk det med en dansk kvinne, som fikk den verste straffen, en bot på 10.000 euro, servert i fanget for å ha kjøpt et par piratkopierte solbriller. Også i Frankrike er det strenge straffer for kjøp av forfalskede produkter, skriver dinapengar.se. Og verken i Italia eller Frankrike spiller det noen rolle om du faktisk trodde produktet var ekte da du kjøpte det.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s