Viking null sjanser, Lillestrøm 6

Pause på Åråsen – hva gjør Røsler nå ? Nå gjelder det først og fremst å vinne duellene og løpe for livet. Er det mulig å løpe Lillestrøm i senk ? Kanskje – vi er iallefall ikke overlegne hverken sjansemessig, spillemessig, strategisk eller viljemessig. Så hva gjør vi ? Kommer Henning Berg til å endre noe – neppe ? Men vi kan kanskje omgruppere til å gå enda mer offensivt ut – eller safe med flere på midtbanene og forsvaret. Ligge på uavgjort pleier å gå dårlig. Det er 8 oppgjør siden Viking vant over Lillestrøm.

Dagbladet

Røsler:

 Vi får si at vi er fonøyd uten baklengs. Vi har vært halvheldige. Vi har ikke skapt noe fremover, men glade for å holde nullen. Thomas Myhre ser veldig bra ut. Han har sett bra ut siden han kom fra skade. Heldigvis har vi han bak der. Nå har vi ikke vunnet her de siste årene, så vi har et fjell å klatre. Vi skal bite fra oss etter pause, sier Vikings assistent, Roger Nilsen.

Berg:

– Vi har hatt seks store sjanser mot Vikings null. Men det er målene som teller, ikke sjansene, selv om vi er glade for at vi kommer til avslutninger. Vi har klart å utnytte flere gunstige brudd, men vi må bli dyktigere på den siste tredjedelen. Det er litt ujevnt, men har oss selv å takke. Banen er ganske bra, sier LSKs assistenttrener Petter Belsvik.

Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s