Viking vant 1 poeng !!

Fantastisk godt gjort av Viking – nesten et nytt lag som kom på banen etter pause. Det er lite finspill, vi har Martin Fillo som løper og løper, vi har Mame Niang og vi har Thomas Myhre. Mye kjeft og motivering i pausen og fantastisk nok var Viking nærmere seier enn Lillestrøm. Det er åpenbart at vi kommer til å slite mot Stabæk og Rosenbord, kanskje også mot et Brann-lag om de får opp dampen. Men dette ser ikke verst ut. Løs nå koden som gjør at vi kan fullføre en hel kamp – kanskje bedre trente spillere ? Dette er første Viking poeng på Åråsen på 9 år ! Viking kriget og vant et poeng !

rc3b8sler1

Viking våknet – reddet poeng

LILLESTRØM (VG Nett)(LSK – Viking 1-1) Da Olivier Occean utnyttet sin fjerde store mulighet, virket LSK som en sikker vinner. Men Viking våknet i tide.

 
SLØSTE: Olivier Occean scoret på sin fjerde store sjanse i kampen. Foto: Scanpix

Etter 64 minutter scoret Stavanger-laget på sin aller første sjanse i matchen og utlignet ledelsen Occean hadde gitt LSK.

Med tanke på at Lillestrøm før Skogseids 1-1-mål hadde skapt seks-syv store muligheter, kan hjemmelaget takke seg selv for at de ikke hadde drept kampen tidligere.

Viking på sin side kan takke Occeans ineffektivitet og sin evne til ikke å gi opp. Samt egen effektivitet selvsagt.

– Det skjer i fotball. Jeg burde ha scoret flere mål. Som en målscorer er jeg misfornøyd. Neste gang setter jeg dem. Vi skulle ha vunnet i dag. Jeg påtar meg ansvaret for at vi bare tar ett poeng, sier Olivier Occean til VG Nett.

Samme laguttak

VG Nett fulgte kampen live her

Både LSK og Viking leverte gode premierer, og begge trenerne hadde gitt tillit til de samme 11 spillerne som henholdvis greide uavgjort borte mot Stabæk og overkjørte Odd.

Arild Sundgot, som kom til kampen med 11 mål på de siste åtte kampene mot Viking, fikk kampens første sjanse etter syv minutter men nølte for lenge.

Men det var makker Olivier Occean som var den store synderen før mål i 1. omgang.

Canadieren hadde ikke verken touchen eller roen da han fikk tre muligheter i løpet av 25 minutter til å sende hjemmelaget i ledelsen.

Viking var farligst gjennom Mame Niangs fysiske tilstedeværelse, men senegaleseren fikk tøff kamp i luftrommet av Frode Kippe og Viking gikk til pause uten å ha skapt noe.

Omsider Occean

Selv ikke en sjansesløsende Occean kunne misse på muligheten som oppsto ni minutter etter halvtidshvilen. Håvard Nordtveit brøt høyt oppe i banen og la inn til Occean. Etter litt klabb og babb havnet ballen hos Bjørn Helge Riise, som skjøt i tverrligger og ned på streken.

Returen headet Occean i åpent mål.

Der og da så Viking ut som et taperlag, men på sin første reelle målsjanse slo siddisene tilbake. Håkon Skogseid sto plutselig umarkert da Ragnvald Soma headet en dødball ned til nykommeren fra Notodden.

LSK virket lamslått av utligningen, og Martin Fillo kunne straffet romerikingene ytterligere da han styrte et hjørnespark like over.

Mot slutten av oppgjøret virket ingen av lagene spesielt lystne på å risikere det poenget man hadde.

Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s