Nå begynner Drillo-moroa !

FOTBALLDrillo er igang – etter et lite arbeidsuhell i Afrika, er det ny kamp på trappene. Drillo diskuterer formasjoner. Vanligvis er Olsen langt mer opptatt av å snakke om spillestil enn om formasjon, men når VG Nett spør fotballprofessoren hvilken tallkombinasjon han kommer til å bruke mot Finland på Ullevaal henviser han til følgende dilemma:

4-5-1 er den mest sannsynlige formasjonen når VM-kvalikalvoret starter igjen med de to uhyre viktige bortekampene mot henholdsvis Makedonia og Nederland (6. og 10. juni). Samtidig er 4-4-2 en kanskje vel så aktuell tallkombinasjon i hjemmekampene.
 

Jeg spår jo at Drillo og laget hans kommer til å gjøre sine beste kamper nettopp når mye står på spill og kvalifiseringer skal nås. Nå spørs det jo om spillerne er fit for fight – mye kan tyde på at det å gå, løpe, fly – ja, i det hele tatt bevege seg, kan skape problemer for mange av primadonnaene på laget. Kanskje på tide å bytte ut noen av millionærene til fordel for noen som igjen vil blø for drakta. Jeg tviler på at spillere som Rise og Gamsten klarer å mobilisere nok til å gjøre noen forskjell. Carew har såpass talent, at han ikke kan sees bort ifra.

Jeg tenker det er på tide med renhåret Drillo – stålkontroll på forsvaret og ihjel-organisert fra topp til bånn. Så er mye gjort. Vi trenger jo bare et mål mer enn de andre, for å vinne.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s