Hjelp, Andresen er friskmeldt !

Beste jeg har sett på lenge – her hjelper vel ikke friskmelding på egenhånd for å komme på laget. Andresen skal og bør ikke ha noe automatisk klippekort på landslaget. Selv tviler jeg på at Andresen noen gang kommer tilbake – iallefall ikke før han har kvittet seg med alle rollene, trener oppgavene og igjen begynt å fokusere på å være fotball-spiller. Det er han nemlig god til, iallefall mer enn god nok til å være på landslaget.

VG Nett) Martin Andresen har friskmeldt seg selv – men får ikke tillit fra start når landslaget møter Finland i morgen.

Det er klart etter at Egil «Drillo» Olsen offentliggjorde et laguttak preget av få overraskelser i ettermiddag.

Landslagssjefen gjør tre endringer etter fiaskokampen mot Sør-Afrika sist: Ut forsvinner Mohammed Abdellaoue, Tom Høgli og Erik Huseklepp. Inn kommer i stedet Thorstein Helstad, Jon Inge Høiland og John Carew.

Slik blir Norges lag mot Finland:

Norge (4-4-2): Jon Knudsen – Jon Inge Høiland, Tore Reginiussen, Brede Hangeland, John Arne Riise – Daniel Braaten, Christian Grindheim, Bjørn Helge Riise, Morten Gamst Pedersen – Torstein Helstad, John Carew.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Hjelp, Andresen er friskmeldt !

  1. Lappy sier:

    Jeg syns det er merkverdig at Tetty ikke er med på laget, etter den formen han har vist i starten av sesongen. Han blei nå henta inn her, etter flere forfall, men syns Grindheim og Tetty kunne utgjort en meget sterk sentral midtbane. At Andresen weer med i troppen er jo i seg selv meget underlig. Dette er et bevis på at noen lever på gammel storhet. Han var meget god i gull-året til Brann, men i ettertid har han enda tilgode å overbevise at han i det heletatt er god nok for klubblaget sitt. Ciljan og Tetty på midten for Norge hadde vært veldig bra. Men det er nå bare mine ord. Sikkert mange som er glad for at jeg ikke er trener, selv om jeg til tider mener jeg burde vært det.
    God natt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s