Påskegodt

paskegodtPåsken nærmer seg og det er på tide med godsaker. Ikke bare marsipan, påskeegg, kvikk-lunch og appelsin. Det kommer en gyllen anledning til å smake på saker man normalt sett ikke bruker. Her kommer noen tips på gode ting man bør smake på, men aldri overdrive:

Lammestek

Senvinterens søtsaker(Vin og Champis)

En gammel slager er tilbake(Vin)

Oppskrifter påskemat 

Påskegodt(dessert)

Påskeøl

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s