Send Røsler på norskkurs og kommunisèr ambisjonene Viking !

Jeg blir helt matt av et Viking-lag som man kunne tro var på treningsleir på La Manga. Makan til hjelpesløst spill skal man lete lenge etter. Fotballspillere som trener 6 dager i uken, opptil flere ganger om dagen, skulle man tro kunne bedre pasningsspill enn som så. Det som verre er, er at Viking heller ikke evner å snu spillet når det butter. Start var gode, men langtifra så gode som Viking var dårlige. Sjansene – hvor var de ? Forsvarspillet – hvor var det ? Det går fremdeles et gys gjennom meg når Myhre står i mål, det blir nesten mer spennende enn godt er – når slipper han neste ball mellom beina.

Det slår meg også hvor ambisjonsløst det hele virker – hvorfor endrer man ikke formasjon, hvorfor uttaler man seg slik man gjøre – «Vi skal prøve å gjøre det bedre i pausen «. Hva om det ikke er bra nok – hva da ? Roger Nilsen fremstår som komplett tannløs i sine uttalelser. Man må da forstå at man både snakker til fjernsynet, men også resten av Norge. Hvordan fremstår man i sine uttalelser ? Eller spiller det liten rolle – det er helt sikkert ikke din jobb, kjære Roger Nilsen – det er Røsler sin ! Send tyskeren på norskkurs og la ham fremstå som en leder – også i media. Det er viktig å formulere og kommunisere hvor dere vil hen i år – hvis dere ikke gjør det, blir det sikkert det samme røret som ifjor. Kanskje man vil ha 3-5 plasser i Viking ?  En sånn forestilling som idag gjør at man bør se alvoret i situasjonen. Det er ikke bra nok – så enkelt er det. Det burde vært bra nok allerede nå – 15.000 tilskuere på Stavanger Stadion blir servert noe de ikke fortjener.

Ambisjoner Viking – og ikke minst Røsler. Få den skjortekledde rumpa de opp av trenerbenken og begynn å prat – til oss og til spillerne. Prestasjonene er for dårlige – det er på tide å stille krav til leveranse for lønna.

http://www.dagbladet.no/2009/04/04/sport/tippeliga/fotball/viking/5619210/

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/artikkel.php?artid=571674

http://www.dagbladet.no/2009/04/04/sport/fotball/tippeligaen/start/viking/5619609/

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s