1 kamp igjen som trener, Martin !

Vålerenga taper igjen !

Martin Andresen nærmer seg exit Ullevål med stormskritt. Som spådd ved forrige serierunde, er mitt tips at ytterligere 1 kamp nå, – så er tålmodet slutt. Det må være utvikling både i resultater og spill. Det finnes ikke. Kanskje det er på tide med nye tanker og idèer på Ullevål nå. Kanskje en trener med tydelig arbeidsbeskrivelse, en ekte fotballfilosofi og en tydelighet i kommunikasjon når det gjelder målene til klubben. Jeg venter med spenning på neste serierunde.

ELITESERIEN

Forrige uke signerte Lars Iver Strand en utlånsavtale fra Vålerenga til Tromsø. Mandag var han tilbake på Ullevaal og var med på å senke sine gamle lagkamerater.

Morten Moldskred ganger to og Sigurd Rushfeldt hadde ordnet 1-3-ledelse til bortelaget ved pause. Etter drøye timen var det ingen ringere enn Lars Iver Strand som satte spikeren i VIF-kista, da han enkelt pirket inn 1-4 i et tomt mål.

(VIF-TIL 4-2) Tromsø kan prise seg lykkelig over at de fikk skrapt sammen nok penger til å beholde spissjuvelen Morten Moldskred.

For i kampen som avsluttet 3. runde av årets rekordlange eliteserie var den raske spissen en litt for stor håndfull for Erik «Panzer» Hagen og co. Bakerst i Vålerengas vaklende mannskap.

VG LIVE: Se høydepunktene fra kampen her!

Og nettopp Hagen fikk neppe særlig mye ros i pausen på Ullevaal. Da hadde nemlig Tromsø scoret tre ganger, og to av målene var signert nevnte Moldskred. Stopperen var på hæla ved begge anledningene.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s