Piratene er endelig funnet, Interpol knuser ligaen !

New pirate harbour discovered

Piratene er funnet – men kun et skip lå til kai, da oppdagelsen av den hittil ukjente piratbukta nå er et faktum. Hundrevis av pirater er arrestert, men myndighetene er usikre på om alle har direkte tilknytning til selve piratvirksomheten. Ledergruppen er arrestert og sitter nå til avhør hos politiet.

Den amerikanske kystvakten lyktes ikke å nå havnen, da det smule farvannet rundt pirathavnen ikke tillot store marinefartøyer.

_pirates_brld_jpg_602084f

Det meldes at flere av de flyktende piratene, la på røm i det som beskrives som hovedfartøyet, som også tidligere er blitt observert utenfor kysten. Signalementet av dette fartøyet stemmer godt med de bildene politiet nå har tatt.

piratb_t680_711509i

Småbåtene er anført av hovedskipet, som man antar brukes som lagringsskip for det som tas fra skip som bordes. Ikke alle skip kidnappes,  og store verdier kan man derfor anta overføres til moderskipet ukentlig. Et bilde er nå tatt av det man antar er hovedskipet, og hele kystvakten er nå på stadig utkikk etter dette. Det antas at verdier for millioner oppbevares i dette flytende hvelvet, som aldri er innom havn,- men reiser hvileløst og strategisk rundt på de sju hav.

 

sesongansatte06web

 

Også hovedmannen bak den nå ettehvert internasjonal piratbanden er identifisert og flere kilder fra både CIA, FBI og Interpol nevner at personen virker veldig kjent, og at alle registre nå skal gjennomgås for å få stoppet den ansvarlige. Det antas også fra pålitelige kilder at hovedmannen heter Kaptein Sabeltann.

kaptein_sabeltann_241197msabeltann

Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s