Saltkråkan til Huset på prærien

Det er nå påsken har begynt – butikkene er stengt, maten er i hus, været er dårlig og det er så sørpete at det ikke går an å være ute hverken for folk eller fe. Det regner, snøen smelter og man har fri. Og det er deilig det. Og det er akkurat da man begynner å tenke på at det sikkert er noe man kunne gjort, noe fornuftig som man ikke gjør ellers. Det er  når man sliten etter ukens jobb, endelig tar imot helgen – spesielt i hverdagen, at man ofte prioriterer å gjøre annerledes-saker, enn de man kanskje kanskje gjør i påsken. Hva skal man så gjøre ? Ikke godt å vite – alternativene er mange.

Om det blir mange inne-dager, håper jeg jo NRK og de andre kan finne noen flere feelgood- serier,  både slike man husker fra barndommen  – serier man bare husker fordi de er gode – altså snille av natur. Ikke mange som stemmes ut, ingen konflikter eller sjebner. Men også nye serier – vi har jo noen som går i disse dager – «Da damene dro», fra ei lita øy oppi nord og alle damene dro til syden, mens mannfolkene var hjemme med barn og bestyrelse av bygda. Dette er feelgood-tv av beste merke.  Vi har Ylvis-brødrene som et annet eksempel.

Her kommer noen gamle barndomsminner – min favoritt er utvilsomt The Macahans – cowboy, spenning og feel-good. Det var aldri tvil om hvem som vant, og det er jo alltid behagelig.

Her har du et godt minne fra den gode Saltkråkan

saltkrakan

 

 

 

 

 

Mormor og de 8 ungene

vestlyanne-cath1

 

 

 

 

 

 

 

Huset på prærien

little-house-on-the-prairie-posters1

 

 

 

 

 

 

 

The Macahans

macahans1

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Saltkråkan til Huset på prærien

  1. veronica365 sier:

    Men hva med Eeeeemil da?? 🙂 Eller Hebbe-Lille og Herbert eller var det Albert? Lektor Tørdal og gjengen? Og den fabrikken hvor Aud Schøneman og Elsa Lystad var med. Olsen Banden? (Nei går enda det), eller RØD SNØ! Den kunne de sendt i påsken!! 🙂 Da hadde du ledd! Foreslår også Brødrene Dahl og Spektraaaalstenene!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s