Blogg, Twitt, kvitring,face, space, fjes, tags, widgets ???

Man kunne bli gærn ! Av all kommunikasjon som skal foregå – jeg har begynt å le litt litt selv – forsøk dette:

Sjekk Facebook, balanser 144 following og 40 followers på Twitter, oppdater Myspace, sjekk youtube fordi du ønsker jo å spille litt lett tilgjengelig musikk mens du drikker litt vann og tråler litt i nyhetene(eller feedsene) for å få litt inspirasjon til å blogge. Det er nemlig bloggingen som er poenget med det hele – og litt fjes-bok(kjentfolk), litt Twitter fordi det er nytt og følge med skal man jo.
Og hva oppdager man – glem å trykk på lagre en gang – og helsiken er løs !. Oppi det hele skal man nemlig laste ned noen bilder, lagre disse på ei mappe, inn igjen i wordpress, lagre, rammer, html, farger, border, frames, litt til musikk og til slutt publisèr….også er det feil ..igjen. F……… !!!?#¤» – men mist ikke motet – inn igjen på «mitt instrumentbord», innlegg, rediger, html og hvordan var nå disse kodene igjen – fargekoden for rød er F0000000 eller noe slikt…. Men moro er det…

Men en dag må vite, skal jeg kun prioritere budskapet -uttrykket – i det å skrive. Men før det kan skje må teknologien sette seg på plass i hodet og fingrer. Og det tror jeg tar litt tid. Finsikter litt på Windows-blogg nå…vi får se…..(kan jo Twitter fra mobilen nå…jiiiiiizes…når skal jeg få tid til noe annet ???)

God kveld !

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s