Lyn – Viking

Peter Ijeh starter kampen – den første hans iår. Lyn-Viking på Ullevål pleier å være et vanskelig oppgjør. Kampstart kl. 18.00. Etter mitt syn må Peter nå snart vise hva vi vet han kan. Hans noe turbulente tilpasning av privatlivet i Stavanger må vel snart være på sin plass, ting ha roet seg – noe man håper kan skape den nødvendige tryggheten som skal til for å lage mål. Og Viking trenger en goalgetter – en fast leverandøre av 15-18 mål pr. sesong. Det er den eneste måten Viking kan ha sjanse til å hevde seg i toppen av norsk fotball.

Satser idag også på en oppstramming fra forrige kamp – at Røsler har pratet med spillerne – først og fremst norsk – deretter høyt og tydelig at det kreves 100% innsatsvilje i hver kamp. Noe lavere enn dette kan ikke tillates med det mannskapet Viking har. Laget rundspiller ingen – og har ikke enkeltspillere som dominerer kamper. Klarer Røsler å rydde litt opp i den bakre forsvarsrekken – for å sikre større stabilitet og ro, kan man heller tillate seg å bruke mer tid på å bygge opp angrep og lage mål.

Myhre i mål igjen – forrige kamp plaget av feber. Jeg er veldig utrygg på Myhre – han virker ikke som den tryggheten han skal være bak stengene – kanskje er det noe psykologisk som henger igjen.  Tiden får vise, men jeg er redd Thomas Myhre har mindre å gå på i forhold til tabbekvoten enn keepere flest i Norge.

Lyn bør være overkommelig – med god defensiv jobbing og bruk av de to spissene, satser jeg på en 1-3 seier til Viking.

Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s