Madeleine-saken i fullt fokus igjen !

En forferdelig sak, men nå skal endelig saken til Ophra – spres i 143 land samtidig med millioner av seere. Det bør og kan hjelpe på det å få saken opp i media igjen. Dette har mye med Madeleine å gjøre, men det har også en annen side. Nemlig at saken kan gå i glemmeboken, at forbryterne går fri og de signalene som sendes ut til slike miljøer. Slike saker bør aldri glemmes og det er med gru at jeg konstaterer at fondets midler snart er slutt. Leteaksjoner, privatetterforskere, annonsekampanjer og det meste vil stoppe, om ikke fondet blir tilført midler for videre leting.

Jeg har stor tro på at ved å sette fokus på saken, ikke minst sette et nytt og større press på Politiet i Portugal – kanskje kan få frem vitner vi tidligere ikke har hørt fra. Kanskje noen angrer seg, kanskje noen kjenner noen som kjenner saken. Det er til å håpe at foreldrene en eller annen gang kan få svar på sine spørsmål om hva som hendte med Madeleine.  Fremdeles står dusøren som utlovt – på 30 millioner kroner fra en skotsk forretningsmann i støtte av både David Beckham og flere kjente mennesker i England. Man kan undre seg hvorfor dette ikke bidrar til at det dukker opp flere vitner i saken, man skulle tro dusøren ville være stor nok om noen visste noe. Dette er en viktig sak å støtte og jeg håper noen svar kan komme iløpet av de neste ukene.

Såvidt jeg forstår, vil det også hjelpe saken å sjekke støttestedene på nettet – dette tilfører visstnok fondet midler til videre leting:

http://www.helpmadeleine.co.uk/

http://findmadeleine.com/

http://madeleine-mccann.blogspot.com/

Madeleine-saken dag for dag

 

madeleine1 VG.no Neste uke vil Kate og Gerry McCann fly fra England til Chicago for å spille inn programmet, som altså først blir sendt 3. mai, to år etter at datteren deres forsvant fra ferieleiligheten i Praia da Luz i Portugal.

Datamanipulerte bilder

I programmet vil man i tillegg til intervjuet med foreldrene blant annet få se datamanipulerte bilder av hvordan man tror Madeleine ser ut nå. Dersom jenta fremdeles er i livet vil hun være 5 år gammel.

Det viktige her at man vil nå ut til et globalt publikum, som kan gi dem et nytt gjennombrudd i søket etter Madeleine, sier Mitchell.

Oprah Winfrey skal helt siden forsvinningen for snart to år siden spurt McCann-paret om de ville komme på hennes program. Hver dag ser millioner av amerikanere The Oprah Winfrey Show, som også blir sendt i 143 andre land verden rundt.

 

VG Nett) Det går ikke en dag uten at tvillingene Sean og Amelie (4) lurer på når storesøster Madeleine kommer hjem.

– Hvis Madeleine plutselig kommer inn døren vil Sean og Amelie reagere som om hun forsvant i går. Hun er fortsatt en stor del av livet deres, og det er oppmuntrende, sier Gerry McCann.
– Madeleine-fondet snart tomtFondet har siden starten i 2007 fått over 2,5 millioner pund i støtte, men nå er pengene i ferd med å ta slutt, innrømmer Gerry McCann.

– Det er trolig tomt mot slutten av året.

Etter forsvinningen opprettet Gerry og Kate et fond for å finansiere letingen etter datteren.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s