Ja, hun kan synge – hva så ? Susan Boyle-sirkuset

stale-hovedbilde-med-caps10

Talent-dommer Simon Cowell har sett seg lei av Susan Boyle-sirkuset, og advarer stjerneskuddet om at semifinalen kan ende med mageplask.

47 år gamle Boyle har tatt verden med storm etter sin imponerende audition i talentshowet «Britain’s Got Talent». Blant annet har hun gjestet en rekke talkshow, møtt en rekke celebriteter og fått jobbtilbud.

Det er jo ikke det minste rart at denne kvinnen surrer rundt i verden på intevjuver med alle som vil noe med henne. Hun får oppmerksomhet, noe hun aldri har fått før – og det kan hende at det er viktigere for hennes selvbilde enn hele sangen.

Denne uflidde og lite pyntede kvinnen som synger så flott, vil nok ganske sikkert skriver en bok, eller gi ut ei dårlig plate eller en film,  og få sine 15 minutter i rampelyset, før det hele er over. Man får håpe hun tjener litt penger, ikke blir utnyttet og treffer en hyggelig person som kan kysse henne.

Saken er egentlig ikke spennende i det hele tatt, når det endelige sjokket har lagt seg. De fleste trodde vel hun skulle dumme seg ut, overraskelsen var stor. Ja, også da ?

Den er egentlig rar hele saken. Hva som er årsaken til at denne kvinnen meldte seg på, er ennå uvisst – hun må jo ha fått noen tilbakemeldinger på stemmen sin også tidligere, så at det skal være en såpass stor bombe som det fremstilles er jo rart.

susan-boyle

Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s