Syke mennesker som stjeler døde babyer

Jeg begriper ikke at det er mulig ? Finnes det virkelig så mye folk i Sverige/Norge at tettheten av galninger skulle tilsi at noe slikt skulle skje. Om dette er en ekstremt dårlig practical joke som har slått feil eller tankeløse ungdommer, håper jeg de har vett til å komme tilbake med babyen. Jeg håper virkelig at foreldrene får tilbake det de har blitt frastjålet og det fort. Samtidig er det til å håpe at vår naive innstilling til at slikt kan skje, gjør oss bedre forberedt på å låse og være mer diskrè i fremtiden på hvordan kister oppbevares. Det skulle ikke ha forekommet, men jeg skjønner at kirken ikke i sin villeste forstand kunne tenke seg noe slikt.

Jeg tenker nok politiet vil finne ut av saken iløpet av kort tid. Dette må bli oppdaget.

Babyen skulle ha vært begravet onsdag denne uken, men da hans svenske mor og norske far skulle ta et siste farvel mandag, var kisten tom.

–Det er en utenfor-hodet-opplevelse. Det har vært som en særdeles dårlig regissert film, bare at vi har vært midt oppe i det, sier Ulf Morten Aune.

Håper fortsatt.

I den eldre villabebyggelsen utenfor Stockholm er middagen snart klar. Her bor en familie på tre. De skulle ha vært fire, men lillegutt Ville døde. Storebror på fire og et halvt er blitt enebarn igjen. Den norske langrennstreneren for skisprinterne og hans svenske samboer Maria hadde mer enn nok å tenke på med å forberede begravelse og minnesamvær. –Håpet er det siste som svinner, så vi gjør det vi kan. Men Ville var et bitte lite barn. Enten er det ungdommer som har trigget hverandre, eller en syk person som har brutt seg inn. Vi vet ikke hva som er skjedd. Det kan jo ha skjedd for to uker siden. Vi har et realistisk bilde av situasjonen, sier Aune.

Det virker som han har mest tillit til politiet i den vanskelige situasjonen. Paret har nølt med å stå frem. –Men vi har full tillit til politiet. Derfor ber vi om tips, sier han.

I går ble foreldrene intervjuet av svenske TV3 til programmet «Etterlyst» førstkommende onsdag. –Vi fikk tips om at det kan være OK å være med der, sier han.

Vårt korte møte i hagen er preget av Aunes slitne ansikt. Den eneste pausen i alvoret er når noen grekere i et nabohus snakker til hverandre med det som høres ut som verbale knyttnever. –De snakker bare så høyt, humrer han kort

Det må være en person med et ekstremt følelsesliv

Flere interessante tips, forteller politiet

Fakta:Dette er saken

Torsdag fortalte Ulf Morten Aune og hans samboer Maria Örtenholm Oxell at de mistet sin for tidlig fødte sønn etter et dramatisk svangerskap.

Sønnen fikk navnet Ville, og han skulle gravlegges fra Bromma kirke i Stockholm.

7. april ble kroppen ført Karolinska universitetssjukhuset til bisettelsesrommet i kirken.

20. april skulle foreldrene ta et siste farvel, men var kisten tom.

Politiet står uten spor etter det døde spedbarnet.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s