Madeleine Mccann – still missing

Madeleine -saken tar nå nye vendinger, spesielt med deltakelse i et verdensomspennende program som Ophra. Det slår meg etter gjennomgang av avisartikler, at det også er mange andre forsvinninger, vi praktisk talt aldri har hørt om. Den store profileringen til Madeleine-saken hjelper jo å sette fokus på savnede barn/personer – men jeg tror vi kan ha lett for å glemme disse sakene så snart de er ute av media`s fokus. Det fantastiske som skjer nå, er at det viser seg at det er mulig å finne igjen ett barn etter 5år – i live og da på en strand i Hellas tiggende sammen med en sigøynerkvinne. Jeg tenker det må være en befrielse for Mccann-familien å faktisk lese at slikt kan skje. Det er vanskelig å forestille seg at Madeleine er i live, jeg ville tro at det da ville dukket opp øyenvitner eller observasjoner rundt omkring i verden. Men vi får krysse fingrene og se hva som skjer etter 4. mai – når store deler av den TV-tittende delen av verden har sett innslaget på Ophra. Kanskje kommer det fram noe vi ikke har hørt før.

madeline

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dersom Madeleine McCann fremdeles lever i dag, to år etter at hun forsvant, mener ekspertene at hun ser slik ut.

Les om:  Missing People Organisation

3. mai er det to år siden Madeleine McCann forsvant sporløst under en familieferie i Praia da Cruz i Portugal. Men foreldrene Gary og Kate McCann har nektet å gi opp håpet om at hun fremdeles er i live, og fredag ble det offentliggjort bilder som de håper kan bidra til å løse mysteriet.Det nye bildematerialet består av to bilder – det ene viser tre år gamle Madeleine slik verden har sett henne tusenvis av ganger etter at hun forsvant. Det andre er et datagenerert bilde som viser hvordan eksperter antar hun ser ut i dag, gitt at hun fremdeles lever.

Les også:

– Madeleine ble plukket opp utenfor leiligheten

Den tidligere detektiven Mark Williams-Thomas har brukt tiden til å gjennomgå alle straffesaksdokumentene etter Madeleines forsvinning. Han mener det mest sannsynlige er at Madeleine har forlatt leiligheten selv. 

– Madeleines mamma gråt hos Oprah

  savnet

 

 

 

 

 

 

 

Les historien om Denise Pipitone

Se filmen laget i 2004

En åtte år gammel jente er funnet på Kos i Hellas, og det kan vise seg å være savnede Denise Pipitone. Det gjør familien McCann optimistiske.

Det var en italiensk turist som så jenta sammen med en sigøynerkvinne og en liten gutt, tiggende på en strand på øyen Kos, melder The Sun.

Sigøynerkvinnen hevdet hun var jentas mor. Først etter at turisten kom hjem til Italia skal hun ha sett en plakat med en jente som var savnet. Hun meldte da fra til politiet om at hun hadde sett jenta i Hellas.

Snakker italiensk

DNA-tester viser nå at sigøynerkvinnen ikke er jentas mor, og politiet tror det kan være Denise Pipitone som er funnet.

Denise Piptone forsvant 1. september 2004 mens hun lekte med søskenbarna sine i en gate i byen Mazara del Vallo.

Jenta snakker kun italiensk, i motsetning til damen som hevdet at hun var moren, ifølge The Daily Mail. Etter en DNA-test, innrømmet den angivelige moren at det ikke er tilfelle, men nektet å kommentere noe ut over det.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s