Hangeland endelig i mål !

Aston Villa vil ha Hangeland  – Så er jobben gjort for Brede Hangeland, et klubbskifte nå – så er karrieren er ordentlig faktum. Da drøsser det penger nok inn i kassen til at man kan karakterisere seg som en etablert spiller, og det på et ordentlig lag. Drømmen hadde nok vært Liverpool eller Manchester United, men Brede vet også at spilletid er viktig. I Fulham får han så mye spilletid han vil.

Det er litt av en utvikling Brede har hatt siden sine dager i Viking, og han ender nok også karrieren der – etter endt utenlandsopphold. Selv sier Brede at han blir i Fulham, men det er ikke bare opp til ham. 100 millioner kroner er mye penger, og jeg tipper nok han trives uansett hvor han kommer. Neste stopp kan fort bli andre land som Italia eller Spania. På landslaget er han selvskreven, etter mitt syn i større grad enn John Carew. Dette er en forsvarspiller for fremtiden, kanskje på høyde med Bratseth og Ronny Johnsen.

cover_brede_hangela_280883m

 

 

 

 

 

 

følge newsoftheworld.uk.com skal Aston Villa-manager Martin O’Neill igjen ha kastet sine øyne på Fulhams og landslagets Brede Hangeland.

Nordmannen skal toppe listen over spillere O’Neill gjerne ser i Villa-drakten snarest mulig, og helst vil John Carws sjef ha Hangeland inn i stallen allerede i sommer.

Manageren skal være villig til å bla opp ti millioner pund (i underkant av 100 millioner kroner) men først må han få godkjennelse fra klubbeier Randy Lerner.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Hangeland endelig i mål !

  1. kom sier:

    meget bra blogg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s