Vårbilder fra Lier

Vårbilder fra Lier

Noen bilder fra en litt kjølig, men solfylt vårkveld i Lier(idag 6.mai 2009 kl. 19.14). Vi driver med noen prosjekter, her et lite innblikk:

jonas-trampolinevar-018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bord-prosjektet – et enormt utendørs spisebord antakelig i furu er ilagt alle sine ileggsplater, skrudd sammen en gang for all og understøttet med stålbjelker og lange gode skruer. Det har stått utendørs en vinter med litt dårlig dyne over seg og hadde nok godt over i hagemøbel-himmelen om vi ikke hadde gjort noe. Plass til 12 personer godt og vel på en varm sommerdag med kveldsol.

jonas-trampolinevar-017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jonas-trampolinevar-016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vårt trampoline-prosjekt er ferdigstilt med netting, stige, rør og i det hele tatt. Den er noe mindre, mer solid enn den 10 års gamle røysa som ble stuet bort på låven. Hoppes i minst en gang til dagen, både av sneipen sjølv og nabojenta.

jonas-trampolinevar-014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mors hage-oase i drivhuset preges nå om dagen av en nitid innsåing av frø fra alle verdens hjørner. Det vannes, jordes, sås og spires i stor skale inne det varme glassburet i hagen. Livredd for frostnetter og solid plantet i minne om at det snødde ifjor på 17.mai. De grønne fingrene skaper mesterverk som både kan spises og ses på en gang utpå sommeren. Et hellig sted uten den store tilgangen av husets mannlige beboere.

jonas-trampolinevar-020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plen – fars evigevarende arbeidsoppgave i form av klipping, såing, vanning, gjødsling, klipping, klipping og klipping. Gjødsling er idioti ! Da må man klippe enda mer. Nyklipt plen klør i nesa, men er pent. Mye penere og ryddigere enn en som er uklipt. Mye arbeid fremover -får god hjelp av svigerfars 4-hjulte sitteklipper. Sverger til å oppnå den eneste trimmen jeg får, ved å klippe gående – riktignok med maskin, men å gå de målene dette grønne helvete består av. Plen er pent, men det krever mye for at det skal fortsette å være pent. Sånn er det.

jonas-trampolinevar-021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rosebed. Klippet før eller etter frosten. Like spennende om vi må spa opp iår igjen. Blir flotte og passes på av sjefen i huset som har nødvendig kompetanse til å kverke beboere som ikke skal overnatte på rosebuskene. Røde svære stikkende og vonde planter, som bør bindes opp og forlates der ifred. Stenlagt i frykt for fars sinnsyke plenklipper-humør.

medarbeider-fra-eurest-vektergarden-drammen-002

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilslutt et lite tilbakeblikk hvor det skiller en liten måned – 10/11 april 2009 så det slik ut.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s