Petter Solberg på pallen igjen ?

503x

 

 

 

Man kan si og mene mye om Solberg-brødrene, men makan til bilkjøring kan ingen ta fra dem. Petter Solberg klatret til tredjeplass i sammendraget i Rally Italia Sardinia lørdag. Foran siste dag er han beste Citroën-fører. Les mer..

Det er egentlig rart at det nå går så godt som det gjør. Millioner av kroner er puttet inn i en Subaru gjennom flere år, uten at det gav særlig resultater. Loeb har dominert i en årrekke, og det er fantastisk at Petter nå kan holde følge med den øvrige eliten. Spesielt når man ser på at han gjør det alene. Gammel bil og gammel teknologi. Det er sjåføren som bør avgjøre bil-løpene, ikke bilene. Neste år blir en annen skål. Med likere biler og mindre motorkraft, vil det være enda mer avgjørende hva sjåførene faktisk gjør. Og slik bør det være.

Jeg håper jo Petter snart kan komme tilbake der han skal være – sulten som for 5-6 år siden og full av den fandenivoldskheten somo preget både kjøring og innstillingen tidligere.

Solberg avanserte én plass i løpet av lørdagens seks fartsprøver. På rallyets ellevte prøve hadde han beste tid.

Den norske rallystjernen har et godt stykke opp til teten. Han er 1.12,6 bak ledende Jari-Matti Latvala. Mikko Hirvonen er nummer to og er 9,9 sekunder bak Latvala. De to finnene kjører begge for Ford.

– Det blir kult. Jeg skal f… meg prøve. Jeg skal kjøre så dørhåndtakene toucher bakken i svingene, sier Petter til VG Nett.

1243105371762_35

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s