David Ickre – gærneste mannen i verden ?

David Vaughan Icke (hjemmeside) er en britisk forfatter, konspirasjonsteoritiker, «spåmann» og talsmann for New Age-bevegelsen.

Icke er tidligere fotballkeeper og sportsjournalist som tidlig på 90-tallet vakte oppsikt da han på TV påsto å være «sønn av Gud». I midten av 1990-årene spådde han at fra millenniumsskiftet og fram til 2012 ville kaos bryte løs i verden. Krig, økonomisk kollaps, terror og naturkatastrofer ville ramme oss med full kraft.

ICKE

Icke har uttalt at det finnes en egen «arisk»-rase som stammer fra vesener fra Mars som for flere tusen år siden har okkupert jorden, og bruker menneskene som sine slaver. De er egentlig en form for krypdyr eller øgler som tar på seg en menneskelig kropp. De lever blant annet av menneskelig blod og negative følelser for å kunne opprettholde den ytre menneskelige formen. De har ikke følelser som mennesker har, men er kalde, kyniske og hensynsløse og besatt av å nå sine mål.

Mange har sett hvordan disse vesenene i enkelte situasjoner skifter form til krypdyr, og synske personer vil ofte kunne se deres reptile form i deres energifelt. Han påstår at George Bush, Dronning Elizabeth II og Kris Kristoffersen  er blant disse «reptilene».

Han har videre fortalt at vi i virkeligheten styres av en hemmelig organisasjon kalt Illuminati og at denne organisasjonen er koblet opp til boka Sions vises protokoller, en kjent bok som i sin tid ble brukt for å fremme anti-semittisme både av tsar-Russland og Hitler-Tyskland. Han har også uttalt at han er overbevist om at det var jødiske grupperinger som stod bak den første verdenskrig . Denne koblingen og uttalelsene har ført til anklager om antisemittisme og lefling med høyre-eksterm ideologi.

Han har blant annet utgitt bøkene The Biggest Secret – the book that will change the world (1999) og Alice in Wonderland and the World Trade Center Disaster (2002).

Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s