Totalt idiotiske oppfinnelser

USA er kjent som «the land of opportunities». Amerikanere oppfordres til å ta ansvar for eget liv, ta skjeen i egne hender og skaffe seg et levebrød.

Dette gir utslag på så mange måter. Blant annet i hva landets innbyggere gjør for å komme fram til oppfinnelser. Mange av dem er smarte. Andre er ikke fullt så smarte. Og så er det de som er – vel – helt på bærtur, for å si det rett ut.

De som har laget tegningene må imidlertid ha hatt stor tro på oppfinnelsene sine. Å få patent på et produkt er nemlig både en dyr og tidkrevende prosess.

Den amerikanske nettsiden til Totally Absurd Inventions har laget en oversikt over USAs sprøeste oppfinnelser. Jeg har funnet fram til flere av dem som du bør se på.

Her kommer første utvalg. Til inspirasjon, og muligens avskrekkelse, for alle med en liten oppfinner i magen.

 

0

«Baby Cage” er laget som et slags sikkerhetsskjold for babyer som sover i senga sammen med foreldrene sine. Den ovale beskyttelsen skal være sterk nok til å stå imot vekta av en voksen mann – men ser litt ut som et minifengsel.

 

 

 

1

Dette produktet er laget for å gi deg som merker at hørselen begynner å svikte. Ved hjelp av de enorme ørene på ”Dumb Bo Hearing Hat” kan du lettere plukke om lyden, som så reflekteres inn i ørene dine. Eller du kan skaffe deg et høreapparat.

 

 

 

 

 

3

Å overnatte i sovepose kan være deilig. Men akkurat når du har lagt deg, kjenner du at naturen krever sitt. Med ”Happy Camper” trenger du ikke stå opp, men spasere ut av teltet med soveposen rundt deg og beina stikkende ut. En strategisk plassert glidelås gjør at du heller ikke trenger gå ut av den når du må på do. 

 

 

4

”Human Car Wash” ble funnet opp allerede i 1969, laget for å gjøre vasking av sykehuspasienter så effektiv som mulig. Pasientene kjøres igjennom maskinen fra stasjon til stasjon som i en bilvask. Produktet skal ha blitt utviklet for å vaske de som skulle være så uheldig å bli utsatt for stråling etter en atombombe.

 

 

 

5

Med alderen kommer rynkene, og med dem ønsket om å se yngre ut. Nå trenger du ikke gå til plastisk kirurg for å få ansiktsløftning. Med ”Instant Face Lift” kan du gjøre det selv. Det hele gjøres ved å lime fast spennene i hodebunnen mellom håret. Å håpe at ingen legger merke til de små plastikkremmene som er festet til ansiktet ditt.

 

 

 

 

6

En ”Life Expectacy Watch” er noe så urovekkende som en klokke som teller ned tiden du har igjen å leve. Det hele gjøres på bakgrunn av din egen livsstil, hvor mye du trener, hva du spiser og hvor mye du røyker og drikker. Klokka har også en alarm som ringer når tiden virkelig begynner å renne ut.

 

 

 

 

7

Hva i all verden gjør denne mannen? Snakker han med naboene? Blåser han bobler? Nei han bruker en såkalt “Toilet Snorkel” laget som sikkerhetsutstyr i tilfelle brann. Den skal tilføre av frisk luft dersom det skulle begynne å brenne og du ikke kommer ut. Vel frisk og frisk, fru Blom.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med . Bokmerk permalenken.

2 svar til Totalt idiotiske oppfinnelser

  1. Ivi sier:

    🙂 hehe interesant 🙂 syns ikkje di va så idiotiske eg.. 😛

  2. Joakim sier:

    Jeg vil ha den klokka:P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s