Varme

Når varmen er på sitt verste – slik som i kveld når gradestokken viser 26 grader kl. 23.30 om kvelden – soverommet er som en bakerovn, det finnes ikke et vindpust, knott  svever i tusentall og du er i Norge – har man lett for å skjønne hvorfor  alt går saktere på sydlige breddegrader. Etter noen timer, tiltross for uanselige mengder væske – begynner man sakte å bevege seg enda saktere enn vanlig. Man liksom lister seg avgårde – dypper beina i barnas utebasseng, og setter seg et sted. Og slik går dagene. Det kan ikke kalles slentrende engang – det er bare såvidt det beveger seg.

Dog gir det en fantastisk mulighet til å la være å gjøre noe, slik at man kan nyte sommeren. Og det gjør man, men det er litt for varmt for min del.  

Dette er ikke normalt, og man skal ikke klage. Jo, det kan man tillate seg, selv om det ikke hjelper noe i det hele tatt.

Imorgen er det jobb igjen – det går mot en fellesferie og jeg unner de ferierende å få godt vær, avslappende stunder og gode opplevelser. Alle trenger det i ferien sin.

Overgangen til jobb er ikke så stor iår som den pleier. Jeg har smugtittet på mailer, lest og tenkt litt – passordene sitter som de skal og er vel forberedt på å bruke hjernen også til andre ting enn å få dekket de elementære behovene. Allikevel blir det rart å jobbe når de fleste andre har ferie – juli snegler seg som regel avgårde i ferie-fart, men er allikevel hensiktsmessig fordi man kan få rukket å gjøre det man normalt sett ikke gjør. Vi får se hva måneden bringer.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s