Tony Knapp, Jonevret og Bjarne Berntsen tilbake i Viking i 2011 ?

Nå må Viking slutte med å ta inn alskens gamle storheter som trenere, spillere og hjelpere. Pereira inn i trenerkabalen, gamle storheter som Gunnar Halle, Roger Nilsen og Erik Johannesen allerede har vært. Viking har en historikk ved å dra hjem også gamle avdanka proffer – les Myhre og Sørloth. Nå venter vi bare på etpar som snart blir for dårlige i England og da kommer snart de også. Dette er nok mennesker som kjenner den interne kulturen og korridorene hos Viking – men om vi skal få utviklet denne, må det av og til inn noen nye friske hoder som kan se på saker med ny innfallsvinkel.

Jeg tar et lite veddemål med meg selv. Til neste år ryker Røsler ut av døra, – og den gamle svenske storkjempen Kjell Jonevret banker på døren og blir tatt inn som hovedtrener etter suksessen i Molde.

Da mangler vi bare Gunnar Aase og Alf Kåre Tveit i trener-teamet og for å toppa heile driden: Ta inn Berntsen fra Kvinnelandslaget – mannen med den enorme empatien og menneskeforståelsen som ny – ex – idretts-direktør. Så er vi tilbake der alt startet. Atter en gang. Tilslutt knepper man til med Tony Knapp som en 7. far i huset. Gleder meg allerede – NOT !

Les mer om Pereira her

Litt om endringer frem mot kampen mot Stabæk på søndag.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s