Knip igjen når du bader i Tyrkia…eh…Egypt !

Det er ikke lett. Tenk deg å bade i godt kloret badebasseng, forøvrig fullt av solkrem og alskens uhumskheter, om du ikke skal risikere å bli gravid også. Godt alle de andre badegjestene i dette svømmebassenget hadde tatt p-pillen på forhånd, hvis ikke kunne man jo risikert en ren epidemi av gravide kvinner. Neida, kun en 13 åring ble gravid gitt, om det ikke følger flere i kjølvannet av denne saken.

Og hvem kan det være som er faren tro, – tenker nok reiseselskapet ønsker blodprøve av samtlige som har feriert der i sommer. Kanskje til og med fra vannkilden, – aldri godt å vite hvem som har gjort noe i dette vannet, og hvor lenge disse cellene kan ha overlevd. Kanskje det til og med har skjedd et mirakel, at det rett og slett er jomfru-fødsel i tillegg.  

(VG Nett) Den polske kvinnen saksøker et egyptisk hotell etter at datteren (13) visstnok ble gravid etter en svømmetur i bassenget.

«Sperm på avveie» er ifølge polske Magdalena Kwiatkowska den eneste mulige grunnen til at hennes 13 år gamle datter ble gravid etter en ferietur til Egypt, skriver blant annet den britiske tabloidavisen the Sun.

Medisinsk mirakel

– Moren er helt overbevist over at 13-åringen ikke møtte noen gutter mens de var der, og hun er fast bestemt på å gå videre med saken, sier en kilde i reiselivsbransjen til the Sun.

Det skjedde med andre ord et ekte medisinsk mirakel i hotellbassenget i Kairo dersom den polske kvinnen har rett i sine anklager.

585

Les også:Her er de sykeste reiseklagene.

– Sperm overlever ikke i vann, så dette er i høyeste grad usannsynlig, sier den svenske legen Lars Björndahl til Aftonbladet.

Naturlig forklaring

Han tror ikke bassenget er den skyldige, ettersom det krever svært spesielle rutiner for å holde liv i sædcellene når de svømmer utenfor menneskekroppen.

– I dette tilfellet finnes det nok en naturlig forklaring som moren ikke er villig til å akseptere, tror Björndahl.

Det er ikke kjent om kvinnens søksmål mot hotellet vil ende i retten.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Enkel vitenskap og merket med , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Knip igjen når du bader i Tyrkia…eh…Egypt !

  1. cam sier:

    Egypt er et annet land enn Tyrkia…

  2. Nænæ sier:

    Det står Tyrkia, men du snakker om Egypt?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s