Konspirasjoner

Konspirasjonsteorier kryr det av verden over. Jeg har tidligere skrevet flere artikler om dette. Les her om «Liv på mars, 9/11 og døden» , og siden Top 10 Conspiracy. I forbindelse med 40års dagen til månelandingen har Dagbladet`s Magasinet funnet noen av de mest kjente mytene om månelandingen;

1. Det er ingen stjerner i bakgrunnen på bildene som ble tatt på månen

Nei, det er det ikke. Og det har sin naturlige forklaring.  Sola skinte nemlig på månen da Armstrong og Aldrin gikk rundt og fotograferte, og de to fortalte senere at de ikke hadde sett noen stjerner på himmelen over månen.
Dessuten var kameraene stilt inn for knipsing i dagslys, og med kort lukkertid ville ikke eventuelle synlige stjerner kommet med i bakgrunnen uansett. Mange andre bilder fra verdensrommet viser heller ikke stjerner i bakgrunnen.

2. Flagget som ble plantet på månen vaier, selv om det ikke er vind på månen

Nettopp fordi det ikke er vind på månen, ser det ut som flagget vaier. Som denne videoen viser, «svinget» flagget som en pendel etter at astronautene satte det på plass, men bølgene som skapte illusjonen av et vaiende flagg, kom av at flagget ble brettet ut og tredd på stanga av astronautene. Tregheten i flagget gjorde at bølgene holdt seg stabile når flagget ble plassert ut, ettersom månen ikke har atmosfære.

3. Månelandingen ble filmet i et studio på jorda

Filmopptakene fra månen viser at støvskyene som ble virvlet opp av astronautenes bevegelser skjøt høyt opp i lufta og la seg umiddelbart i en perfekt bue. Hadde opptakene blitt gjort på jorda, ville lufta i studioet sørge for at støvskyene holdt seg lengre i lufta. Og selv om man hadde pumpet lufta ut av studioet for å skape et vakuum, slik det er på månen, ville tyngdekraften på jorda gjort at støvskyene ikke nådde samme høyde som de gjorde i opptakene fra månen.

MYTEKNUSERNE I «MYTHBUSTERS» på Discovery Channel har gått gjennom mytene om månelandingen og konkludert med at ingen av de mest brukte påstandene om forfalskning stemmer.
De 382 kiloene med stein fra månen som ble tatt med tilbake til jorda i løpet av Apollo-programmet, anerkjennes av forskere som ekte månesteiner. Og det finnes store mengder uavhengig forskning som beviser at vi faktisk landet på månen.

For ikke å snakke om det store spørsmålet for alle konspirasjonsteorier:

Hvis dette var en stor dekkoperasjon, hvordan kan da et så stort antall mennesker som må ha vært involvert ha holdt tett om det i 40 år – og hvorfor har ingen klart å bevise at det var bare fake?

Selvfølgelig landet vi på månen. Skal du virkelig sette deg inn i alle disse teoriene, les mer på disse sidene:

Magasinet

Her kan du lese om konspirasjonsteorier verden over – på Coverup.com

Om illuminati – her skal du ha god tid !

Og du tror det ikke før du får lest det :

Konspirasjonsteorien som sannsynligvis er mest fjern fra virkeligheten er teorien om rasen som skal ta over verden. Bakgrunnen er en science fiction-bok som kom i 1870, og senere nazistenes interesse i disse teoriene. En gruppe kalt Wahrheitsgesellschaft under andre verdenskrig brukte faktisk tid på å utforske fenomenet. I 1990 ga så en britisk forfatter, Michael FitzGerald, ut boken Stormtroopers of Hitler.

Konspirasjonsteorien går uansett ut på at denne rasen lever under jorden, enten bokstavelig eller billedlig. Rasen kontrollerer det mytiske stoffet Vril som gjør menneskene til supermennesker. I de villeste versjonene av teoriene sies det at Hitler selv var av denne rasen. Rasen sies også å være fra en annen planet…les mer her Vril Society eller her

eller om Gemstone : 

Denne artikkelen eller dette dokumentet så først dagens lys i 1975, den gang et utdrag på 23 sider. Artikkelens innhold er at prominente mennesker som Joseph Kennedy (John F.s far) og Aristotle Onassis var involvert med mafiaen for å kontrollere verdens økonomi. Det har visstnok dukket opp nærmere 400 sider fra dokumentet til nå.

Ekstern link: The Gemstone File

eller Strekkodene(ja du leste riktig-de stripene som står på alle varene som blir scannet i kassa før du skal betale):

Strekkodene som er på alle varer er egentlig et hemmelig symbol for 666, altså dyrets nummer. http://www.av1611.org/666/barcode.html

eller om the occulte empire – 

Denne «hemmelige» organisasjonen skal etter sigende ta over verden, eller har egentlig gjort det. En av teoriene går ut på at de er koblet sammen med en annen organisasjon, kalt Illuminati. Bakgrunnen for de begge er virkelige organisasjoner. De skal også sammen kontrollere det absolutt meste i verden, i hvert fall i følge teorien.

Ekstern link: Midwife to an Occult Empire

Om olje, krig og konspirasjoner – hadde USA planlagt å invadere Afghanistan allerede før 9/11 ?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt. Bokmerk permalenken.

2 svar til Konspirasjoner

 1. Sannheter sier:

  Bilder fra «månen»:
  http://sannheter.blogspot.com/2009/03/manelandingen_20.html

  Presidenten ringte til månen i 1969:

  Løgnkonspirasjonsteorier fra en astronaut:

  Apollo-astronaut sier UFOer har gjestet jorden
  78-åringen, som er oppvokst i Roswell – åstedet for verdens mest kjente UFO-legende – fastslår at utenomjordisk intelligent liv finnes, at utenomjordiske har gjestet jorda, og at sannheten holdes skjult av amerikanske myndigheter og myndighetene i en rekke andre land, melder CNN.
  http://www.dagbladet.no/2009/04/21/nyheter/utenriks/nasa/romfart/verdensrommet/5846939/

 2. Undrende sier:

  Det sies at jorden er den eneste planeten vi med sikkerhet vet har intelligent liv. Når man leser om saker som dette, lurer jeg på om dét faktisk også bare er en konspirasjonsteori.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s