Fingertupp = millioner ? :)

Moren til Jonas er ikke helt fornøyd med beklagelsen fra Dyreparken. Hun forteller at 2-åringen lider av den sjeldne blodsykdommen ITP (idiopatisk trombocytopenisk purpura), som gjør at såret på langfingeren forårsaker større problemer for Jonas. Dyreparken har dekket foreløpige legekostnader, men moren ønsker også en større kompensasjon for fiskebittet.

– Det er opp til forsikringsselskapet vårt å vurdere. Vi ønsker selvsagt å løse dette, sier Roger Lian i Dyreparken.

Ifølge moren, som har kontaktet sitt forsikringsselskap, er skaden ikke alvorlig nok til at deres forsikringsselskap vil gå videre med saken. Familien har også vurdert søksmål, men tror dette blir for dyrt. …….Les hele saken her

fiskebitt

 

 

Nå er det Dyreparken sin tur. Tenk deg at din 2 åring klarer å få hånden innimellom, bortimellom – klart han klarer det ! Også kommer en Piraja og biter tuppen av fingeren. I tillegg  har  2 åringen din en blødersykdom, som jo skaper ekstra problemer.

Jaha….ler meg ihjel ! Gratis opphold i Kardemommen-by, dekket de medisinske kostnadene og en liten oppmerksomhet i posten skulle vel rekke, tenkte Dyreparken. Men NEIDA !

Mamma kunne nok tenkt seg no mer ja !

🙂 Selvfølgelig skal hun det.

Er det påregnelig at den 2 åring kan få armen ut til fiskene ? Selvfølgelig – hvis så ikke var tilfellet, ville han aldri klart det.

Er det påregnelig at foreldrene regner med at det er rovfisker som spiser mennesker i disse dammene ? Nei, selvfølgelig ikke – da ville vel gjerdene vært mye høyere ?

Dyreparken tenker kanskje neste år å ha kvelerslanger, krokodiller eller en kanskje en gift-edderkopp eller 2 sittende i de samme inngjerdingene  ? Da går kanskje hele ungen ned i gapet ?

Kanskje Dyreparken bør tenke gjennom sitt tilbud. Jeg ville ikke akseptert Kardemomme kompensasjon om det var min 5 åring som ble rammet !

Skjerp seg !  I august kommer 5-åringen fra Lier til Dyreparken – så sperr inne alle dyrenen og ha gratis billettene klare !

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

12 svar til Fingertupp = millioner ? :)

 1. jokk sier:

  Tenk hvis han har tenkt til å spille piano og bli proff også stopper den føkka fingern hans fra å følge drømmen da blir det kjipt jeg føler med han

 2. Tom Bergsagel sier:

  Vil først si at jeg har 3 barn på henholdsvis 7,5 og 1 år. Det er ikke alltid like enkelt å ha kontrollen på alle samtidig. Men at dette ene og alene er dyrparken sin feil er meg uforståelig? Om folk vil se dyr uten å bruke kikkert, må de regne med at noe kan og vil skje av og til.

  Har selv mistet fingeren i en dør. Var riktig nok 7 år når jeg rev den av, men det var aldri snakk om å saksøke noen av den grunn?! Døren og eigeren bli tilgitt umiddelbart UTEN noen form for erstatning. Lever godt i dag selv med bare 9,5 fingrer.

  Om du har med deg en 2 åring er det påregnelig at han vil være nysjerrig på alt mulig. Noe som moren burde vært klar over. Og da skjer ting raskt. Så om moren faktisk ikke selv klarer å følge bevegelsene til ungen burde de muligens ha latt være å besøke dyrene.

  I alle dyreparkene jeg har vært i, har det vært Piraja og lignende. Trodde alle viste at det var rovfisker… Tropiske fisker burde ringe en bjelle.

  Hva er passelig kompensasjon for et skrubbsår? Mener å ha lest i forsikringspapirene at tap av ytterste ledd på den ingeren ikke gir hverken tap av yrkesførhet eller erstatning. Dette ser ikke ut til å være helle leddet en gang.

  Hadde de kollidert på vei til dyreparken, noe som jeg vil anse som mye farligere.. Hvem skulle de ha saksøkt da?

  Nå har sikkert moren lært til neste gang de skal i dyreparken, at dyr og fisker ikke alltid er like snille.

  På fredag reiser jeg med hele familien til dyreparken for andre gang i år. Det blir gøy. Skal prøve å holde styr på mine unger, men som sagt: Ting skjer raskt!

  Tom

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s