Fredrikstad-Viking: Gjeeeeesp !

Fredrikstad hadde gått fire seriekamper uten seier, i tillegg til det ydmykende 6-1-tapet for Lech Poznan i midtuken. Avgjørelsen mot Viking falt tidlig, og det var Celso Borges som ble matchvinner. Målet kom drøye kvarteret ut i kampen, og viste seg å være det enste i løpet av de 90 minuttene.  Viking skapte sørgelig lite, og selv om Fredrikstad heller ikke hadde altfor mange målsjanser var seieren fortjent. De tre poengene gir Fredrikstad pusterom etter at mange svake resultater hadde ført dem inn i bunnstriden.

tom freddy aune

 

På mange måter er jeg ikke overrasket. Forrige gang spiller de bortimot som en serieleder, uken etter spiller de som et junior-lag. Hvorfor er det slik ? Viking skal spille bedre enn Fredrikstad i 8 av 10 tilfeller, eller bør iallefall ha ambisjoner om det. Idag blir det ikke slik. Jeg henger meg igjen på dette med Thomas Myhre. Det kan nytte å kaste seg etter ballen av og til ! Forsøk iallefall … det kan hende at siden du er blitt så gammal og treg i reaksjonen at det kan være en idè å bare forsøke noe. Stå iallefall ikke stille ! 

Dette var kampen, det tabellsituasjonen kunne endret seg til det vesentlig bedre for Viking. Men nei, ikke denne gang heller. Hvor mange år må man vente for at vi skal komme hakket videre ?

VG

Dagbladet

Aftenposten

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tull og tøys og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s