Om pirater, Jackson, Oasis, Løke, Vålerenga og Kjetil Myrbråthen

Å skumme avisene etter dumheter, er en fornøyelse. Disse utpreger seg i mange miljøer og sprer seg over landegrensene. Her er noen eksempler:

Kan man forsvare seg mot pirater ?

Jeg leser fremdeles om sjørøvere og pirater som stjeler både båter og last. Piratene skal telle løsepengene, i alt 2,7 millioner dollar – tilsvarende 16,5 millioner kroner, før skipet løslates. Et mannskap bestående av fem tyskere, tre russere, to ukrainere og 14 filippinere har vært holdt som gisler på skipet siden det ble tatt av somaliske pirater utenfor havnebyen Kismayu 4. april i år. Les mer her. 

Noe så dumt skal du lete lenge etter. Å stjele hele båter, i nattens mulm å mørke – uten å bli beskutt. Hva tenker rederiene på ? Hvorfor i all verden har de ikke 10 vakter på hver båt – med maskingeværer og tungt artilleri og skyter på alt som beveger seg innenfor 100 meter i nærheten av skipene ? Det kunne man faktisk gjort, om man gjorde noe med rapporteringsrutiner, varsling og alarmer. På den måten kunne man nok forhindret endel som ikke skulle skytes.

 

Hansa Stavanger

 

 

Av hele Jackson-familien – så var bestemor best egnet ?

At moren til Michael Jackson, som snart er 80 år gammel – nå er oppnevnt som verge for barna, – er jo mildt sagt forbausende. Hvordan i all verden har retten kommet fram til at nettopp hun er best egnet til å ta seg av barna fremover ? I et testamente som «Kongen av pop» skrev i 2002, kom det frem at han ønsket at hans egen mor skulle ta seg av barna dersom han døde før henne. Dermed har Michael Jackson nå fått viljen sin i dette spørsmålet.

 

 

barna til michael Jackson

 

 

Avgjørelsen som nå er tatt redder barna fra det som kunne blitt en langvarig rettssak, og ifølge advokatene hennes er Katherine Jackson glad for at saken ble løst på en såpass hensynsfull måte. Avtalen sikrer Rowe retten til å besøke de to barna Prince Michael og Paris. Les resten her.

 Hvordan i all verden styres hensynet til barna`s ve og vel her. Er det kanskje meningen at bestemor Jackson skal være en mellomstasjon inntil bedre egnede personer kan ta seg av barna ? Eller er det av rent bekvemmelighetshensyn eller  pengehensyn, som ligger til grunn for en såpass rar beslutning. Siste ordet i denne saken er neppe sagt.  

 

 

 Ronaldo 
 

 

 

Er ikke bare rik den gutten – er dum også !

Cristiano Ronaldo vurderer å dra i gang en kronerulling i Real Madrid for å leie Oasis – og tror særlig Kaka kan være interessert i et spleiselag. – Det kan jo ikke være så dyrt. Det er jo ikke Ricky Martin, akkurat, sier Ronaldo ifølge The Sun. Fotballstjernen setter tydeligvis mer pris på «Living la vida loca» enn «Live Forever»…Å komme dårlig ut i en sammenligning med Ricky Martin er antakeligvis en smule fornærmende for Oasis og Noel Gallagher, som repliserte at fotballstjernen aldri kom til å få råd til å leie bandet.

– Hvis Noel eller Liam (Gallagher) kan tenke seg å fortelle meg hva de tar for et oppdrag, kan de jo kontakte meg, eller fortelle meg det via pressen, sier Ronaldo.

Og, for å understreke hvor mye penger en Real Madrid-spiller har, kom han med følgende kommentar:

– Hvis Oasis ikke tror jeg har råd til dem, kan de jo komme til parkeringsplassen vår i Madrid og se på bilene våre, sier han. Les mer her.  

Dumme Ronaldo, tenker jeg… man kødder ikke med gutta fra Oasis ustraffet. Dette kommer til å koste flesk og muligens bråk fra Gallagher – gutta. Håper jo høyt og inderlig at fløtepusen som virkelig forrådte Manchester United får svi der det gjør mest vondt – nemlig i pungen. Eller forsåvidt å høre på Richy Martin i over 5 minutter. Vet ikke hva som er verst ?

 

 

Oasis

 

 

2 klubber er jo dobbel lønn ?

Frank Løke kan gå glipp av håndball-EM etter kontraktkaoset han er oppe i. Nordmannen signerte for to klubber med få dagers mellomrom.

Han risikerer utelukkelse om Zagreb og Skjern ikke klarer å rydde opp i den betente saken. Nylig ble en ungarsk spiller (Szandra Zacsic) utestengt i et halvt år for å ha tatt en Løke. Les mer her.

 Er mannen helt LØK ? Det skal ikke være mulig å signere to avtaler med få dagers mellomrom, uten at noe ligger bak. Så dum er ikke Frank Løke at han tror an slipper unna med dette. Ikke i en tulle-sport som Håndball går dette engang. Men lykke til om du har forsøkt, – da fortjener du utestengelse og smekk for ulojal oppførsel. Man skal holde seg avtaler man inngår. Eller så må man la være å inngå dem !

 

 

Løke

 

 

Har Andresen kjøpt hele Vålerenga ?

VALLE: – Vi har jo møter hele tiden, men det er ikke noen krisemøter. Men det er jo forskjell på hvordan de er når det går bra og når det går dårlig. Nå skal vi sette oss ned i grupper og snakke sammen og finne ut hva vi skal gjøre. Hver enkelt må gå i seg selv og finne ut hvordan de kan bidra, sier Martin Andresen til Aftenposten.no. Les mer her

I fjor lovte han at det var denne sesongen Vålerenga skulle bli et topplag. At de trengte tid. Nå har de tapt fem kamper på rad, i tillegg til at de gikk poengløse av banen i europaligakampen mot greske PAOK.

På Klanens forum er det nærmest masseprotest mot trenerteamet. Meldingene hagler mot Martin Andresen.

– Jeg forholder meg jo til det som refereres i mediene, og når man taper fem kamper på rad, så er det vanlig at fansen blir misfornøyd. Men jeg håper de klarer å se bak resultatene.

– Vurderer du din egen rolle?

– Jeg vurderer jo det jeg gjør hele tiden, og svarer følgende på om han føler han har tillit:

– Har du jobben, så har du tillit. Så det blir egentlig et tullete spørsmål.

– Men føler du selv at du er rett mann for jobben?

– Ja.

Har Martin kjøpt hele Vålerenga med Skeidar pengene han fikk til konfirmasjon ? For makan til overlevelsesevne skal man lete lenge etter. Og makan til surmaga ledelse i noen fotballklubb, skal man lete lenge etter. Jeg tror ikke dette går, beklager å måtte si det. Men grensen er ennå ikke nådd. Den nås ikke i Vålerenga før nedrykks-spøkelse truer, – eller når ny aksjonær er på banen. Jeg tipper vel investorene er langt unna om dagen.

 

 

 

Martin Andresen 

 

 

Er Kjetil Myrbråthen funnet ?

Det sier Håkon Grøttland, leder for etterforskningsseksjonen ved Drammen politistasjon.
– Vi kan ikke bekrefte at det er Myrbråten som ble funnet, men det er mye som tyder på at det er ham, sier Grøttland.
Det endelige svaret på hvem den omkomne er, kommer trolig i morgen.

Et vitne meldte fra til brannvesenet i dag cirka klokken 09:00 om en person i vannet mellom Holmen og Tollbukaia.

Brannvesen, ambulansepersonell og politi rykket ut til stedet. Etter kort tid ble den døde personen funnet.

Cirka klokken 09:30 hentet dykkere fra brannvesenet opp en død person fra vannet.

Den døde personen bærer preg av å ha ligget i vannet en stund i følge operasjonsleder ved Søndre Buskerud politidistrikt, Magne Lie.

Politiet ønsker ikke å uttale seg om den omkomne er mann eller kvinne.

For foreldrenes skyld håper jeg virkelig dette er Kjetil. Dersom så ikke er tilfellet, kunne jo Politiet utvist noe bedre skjønn enn å anta at det er ham. Sånn som dette gjør man bare ikke, uten at det er foretatt en ordentlig bekreftelse på hvem som er funnet. Les mer her

Tidligere artikler om Kjetil Myrbråthen kan du lese her:

https://sunde.wordpress.com/2009/04/13/kjetil-myrbrathen-og-andre-savnede-personer/

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Om pirater, Jackson, Oasis, Løke, Vålerenga og Kjetil Myrbråthen

  1. Kamilla sier:

    Problemet med pirater kommer jo av at befolkningen/piratene ikke har muligheten til å tjene penger på andre måter. Det har vært snakk om å sette in litt resurser på å kunne hjelpe befolkningen til å i det hele tatt få en økonomi, men jeg har ikke hørt noe om det.

  2. kris sier:

    Jeg er en stor United-fan, men nå er jeg møkka lei all drittkastinga mot Ronaldo fordi han gikk til Real. Ronaldo ga oss seks fantastiske år i United og det har alltid vært klart at en dag ville gå til Real…. Faktisk så har jo United tjent sinnssykt på gutten så slutt og klag!! United består ikke av en spiller!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s