Er Samfunnspartiet et parti…sånn egentlig ?

(VG Nett) På fredag starter Samfunnspartiet valgkampen på Hemnes i Nord-Norge. Med seg har de fem tidligere prostituerte, som skal tilby både massasje og strippeshow. Les mer her.

Ja, Samfunnspartiet er nok partiet for NOT everyone !  Dette bør du lese om her. Tuftet på ikke mindre enn nestekjærligheten i det nye testamentet og respekt av menneskeverd. Med navn som Aylar Lie, Ari Behn, Jespersen og Staff,- er det vel mye som tyder på at dette partiet neppe inneholder de største politiske standpunktene. Resultatet i 2007 var 0,2% av stemmene, hvilket i klartekst betyr 17 stemmer i Oslo og 33 i Nord-Norge.

INVESTERINSSKANDALEN

Dette innlegget ble publisert i politikk og merket med . Bokmerk permalenken.

3 svar til Er Samfunnspartiet et parti…sånn egentlig ?

  1. Bræll sier:

    For å være helt ærlig så tror jeg de faktisk har mye å fare med, om bare de hadde fått mulighet til å slippe til i media og få lagt fram sin politikk på en sober måte. Av det jeg har hørt virker budskapet genialt, er særdeles enig med deres kamp mot skjulte maktklikker. Lobbyister og lignende ofrer folks ve og vel for egeninteresser hvor enn du vender deg for å se i politikken, og når politikkens fokus er næret av egoisme er det dømt til å gå galt. Se på verden idag og si meg om det politiske system fungerer.

  2. obi hillmann sier:

    Ja nå har vi fått nok en bygdetulling fra nordnorge! Ja han måtte jo komme derfra ! Dette er nok en idè som har ramlet i hodet hans mens heimbrenten skvulpet rundt i det tomme hodet hans. Utrolig hvor dumme nordlendinger kan gjøre seg! Han får sikkert mora si til å skrive seg på denne lista.?

  3. Frans Dahlberg sier:

    Jeg synes dette samfunnspartiet er noe merkelig, da vi ikke hører noen verdens ting om dette partiet ut over det vi hører hvert fjerde år før valget. Tenk om dette partiet kunne være litt mer aktivt resten av tida slik at vi som vil lære litt mer om dette partiet kunne gjøre dette. Selv om jeg for tida er fastboende på Hemnesberget, er det utrolig lite jeg vet om dette partiet, selv om jeg er mye politisk intressert.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s