Iskald Jackson

Michael Jackson i fryseboksen !

VG Nett) Ifølge det amerikanske bladet Tmz.com skal ikke superstjernen Michael Jackson ha blitt begravd. Grunnen skal være at familien ikke klarer å bli enige om hans siste hvilested. Les mer her

Vel, det var jo ikke noen stor bombe. Det ligger mye følelser i dette, det har kanskje også litt med penger å gjøre. You never know. Det er kanskje en idè å la mannen få være i fred. Få slutt på saken. At Jackson skal være nedfrosset for alltid, – hadde egentlig ikke forundret meg det minste. Det er jo rart de ikke ønsker å oppbevare ham til den dagen kommer der man kan vekke døde til live. Dagen vil nok komme. Og da kan jo Michael igjen friske opp gamle svisker fra åtti og -90 – tallet.

Skal man spå i slike ting, er jeg rimelig sikker det nå skrives manus på minst 5 bøker, fra venner og slektninger som skal fortelle oss noe vi ikke vet om fra før. Tenker nok et og annet film-manus også er underveis, – jakten på hvem som skal spille Michael Jackson er nok avgjort allerede. Skjulte tekster, sanger, dikt, vers og forteller dukker nok opp som perler på ei snor. Om 10, 15 og 20 år vil vi fremdeles plages med «the best of»-plater og utgivelser av musikk vi allerede har. Man kunne tro de fleste hadde Jackson`s musikk hjemme i en eller annen variant ? Mye tyder på at mange ikke hadde det, siden salget går så det spruter om dagen.

Jeg er lei hele historien og håper – hvilket jo er helt utopi – at barn og slektninger snart kan falle til ro, – få mannen begravet og la oss andre få fred fra spekulasjoner og no-good story`s.

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tull og tøys og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s