Falt Riise ned fra stellebordet når han var liten ?

Dette er en stygg sak, som jeg håper gjør at Riise kommer helskinnet og en smule klokere ut av, enn det ser ut nå. Retten skal avgjøre hva som er riktig og galt, og det bør være enkelt å følge transaksjonene i denne saken. Hvor mye penger er gått hvor og hvilke avtaler er gjort. Antakelig er det neppe gjort skriftlige avtaler på alt, – det kan hende det blir ord mot ord og dårlig hukommelse mot påstander.

Kan man derimot spore penger fra Riise til Baardsen via selskaper det aldri har vært snakk om, eller som det ikke foreligger nødvendige fullmakter for – tenker jeg nok det ender med domfellelse. Elden er en dreven advokat og vil nok finne de smutthullene som måtte eksistere, allikevel er det klart at det har vært mange penge-interesserte mennesker involvert i en ung Riise`s økonomi. Bok blir det sikkert også. Både fra Baardsen og mor Riise. Disse kjøper ikke jeg. Og unge Riise har nok til salt i grøten også i årene fremover.

Hva skal Riise så finne på fremover om han ikke er smart nok til å hanskes med egne ting ? Ikke godt å si når man vet at brent barn skyr ilden. Mitt råd er å bruke så mye penger som mulig på å kjøpe seg eiendommer. Investèr pengene  fortere enn de kan bli brukt opp, slik at det er noe å falle tilbake på i fremtiden. Landslagstrener blir Riise neppe og hva han skal finne på når han endelig skal ut i ordentlig arbeid, er ikke godt å si.

Uansett – Lykke til !

riise

 

Riise skal ha tjent 25 millioner kroner i året som spiller i Liverpool. I 2007 var han imidlertid tynget av gjeld. Les mer her

– Hadde ikke vi kommet inn og hjulpet John Arne i 2007, hadde han sannsynligvis aldri kommet seg ut av dette. Det var for mye å
betale og for mye å holde styr på, har Nordbrekken uttalt til Dagbladet. Les mer her

Baardsen hevder han har krav på 14 millioner

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s