Den hemmelige agenten har fått gaming-room

Et gaming-room er nå et faktum i Sunde/Mehren heimen. Å få flyttet tv og spill-livet til den hemmelige agenten fra storstuen i 1.etasje til 2. etasje var en jobb. Måtte dele en svær sofa i 2 med kniv og sag for å få saken ut av huset. Ned trappene i hel tilstand var det ikke mulig å få til. Men ute er den. Nå delt i to og ligger på plenen klar for å komme til sofa-himmelen. Inn og utkobling og flytting av Playstation 2 og 3, Nintendo 64, DVD-spiller, VHS-spiller, Cd-Spiller, tunere, musikkanlegg og høytalere – krever sitt. Men nå er alt flyttet. Gaming-room er det ikke mange hemmelige agenter på 5 og ett halvt år som har. Og han er storfornøyd.

Har nå fått Sacco-sekken opp, de små hemmelig-agent stolene – en svær skuffeseksjon med dvd, vhs, spill og leker. Litt rydding må nok til, og mor/far har fått tilbake ikke bare Tv-stuen i 1.etasjen, men jaggu fått ytterligere ei koselig TV-stue i 2.etasje.

I morgen går det mot malingskjøp, nedgraving av diverse bærbusker som våre behjelpelige venner i Marit og Hans Olav var oppe med, samt diverse plen og hagearbeid. Ferie er slitsomt, men deilig når man ser alt man får gjort.

Denne hemmelige agenten har endelig lagt seg. Altfor sent må vite, selv om det er ferie. En stor uenighet om hvorfor det er nødvendig å legge seg når man ikke er trøtt, avstedkommer jo alltid når klokken nærmer seg 23.00. Og det gjorde det idag også. Han kan ikke begripe at det er mulig å ha en pappa som til de grader er så lite forståelsesfull når han ønsker å se film på senga. Klokka 23.00 om kvelden. Spesielt ikke når han ikke er trøtt. Ikke fikk han medhold av sin mamma heller og da er det ekstra sårt. Ingen er enig med ham og ingen vil ham vel. Det varer bare 6 minutter. Og det gjorde det idag også.

Da var han tørst. Fikk vann. Så måtte nr. 2 på toalettet. Ferdig tørket. Så pusse tennene. Ferdig. Så sove ? Neida, men uenigheten og den såre synd-på-meg gråten er over. Jeg tenker det tok 10 minutter før den hemmelige agenten sov. Ved siden av sitt nye gaming-room. Fornøyd allikevel forhåpentligvis.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tull og tøys og merket med , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Den hemmelige agenten har fått gaming-room

  1. Rune sier:

    Her skulle det være duket for glede og spilling i hyggelige omgivelser framover 🙂 Og det er vel i grunn gøy for både store og små det 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s