Treningsdagbok 6.sept 2009

Meget stolt av et godt resultat idag. Syklet 3,8 mil på 1 time og 58 minutter, hvilket gir en fart på nesten 20 kilometer i timen. Til forundring betyr dette å gjennomføre et Birken-sykkelløp på 4 timer og 50 minutter 🙂 Uten sammenligning forøvrig. Ei løpe som er relativt lett, fra Meren til Lierbyen og helt til Kjellstad, tar opp ved El-giganten og bommet litt på en sykkelsti, måtte kjøre tilbake og kom opp ved krysset før Grette, og syklet mot Gluggen og Lierbyen igjen. Tok opp Ringerriksveien, forbi Lier E-verk, til Kiwi på Tranby – til Sjåstadskiltet og til Sjåstad – Kirke og hjem. Ei fantastisk rute, som gir nok motstand på hjemveien.

Idag med regulert styre på sykkelen, litt høyere kjørestilling og med milliometer-presisjon på høyde og håndtak, – ble det en mye bedre sykkeltur. Nå føles alt riktig. Riktignok skal sykkelen på litt service, da den bomgirer på enkelte gir – vi får se hva G-sport sier.

Sykkelbukse på idag. Aldri forsøkt før. Ikke rart at de fleste bruker dette. Mye bedre, og som noen sa: du kan sykle til Randaberg med sykkelbukse på.

Sykkelbukse sitter godt, isolerer godt og er et fantastisk plagg. Litt for tett overtrekksjakken idag, egentlig beregnet for regn. Idag var det mellom 18- 20 grader sykkelvær og lite trafikk. Hadde med godt med drikke, maxpuls på 170, men kun i svært korte perioder. Sykkelen er lite egnet til grus-kjøring, – så dagens løype til Sjåstad må endres på. Idag gikk det i Michael Jackson og Tønes på øret, med 80% styrke på mobiltelefonen – føltes det akkurat bra nok.

Den ideelle turen er rundt 4 – 4,5 mil pr. gang man sykler. Det tar ca. 2 timer og er ei ideell treningstid. Jeg har sluttet å tøye ut. Beina føles ikke tyngre, og stølheten er det nesten slutt på. Jeg kjenner det selvfølgelig i lårene dagen etter, men nå når jeg sykler annenhver dag fast, – er det ikke noen problemer.

Neste utfordring blir å alliere seg med svigerfar og internett for å finne løyper over Finnemarka og bruke terrengsykkelen. Tanken er å sykle fra Meren til Vikersund langs fjorden som er ca. 4,1 mil og kjøre over Finnemarka på skogsveiene tilbake. Dette skulle i luftlinje ligge på rundt 2-2,5 mil. Lang tur, men et spennende prosjekt å få til.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tull og tøys og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s