Al-Qaida ringer snart NAV !

Om du skal måtte leve i ei hule uten innlagt vann og strøm, spise geit. lukte geit og se ut som den største lasaronen som har gått i sandaler på lang tid, er det jo slett ikke rart at Al-Quaida sliter med rekrutteringen. Her snakker vi ikke gruppelivsordninger, rabatter på helsestudio og kjøregodtgjørelse. Vi snakker antakelig ikke lønn heller. Ikke annet enn i himmelen.

qaida

Videreutdanning, kursing og personlig utvikling gjennom coaching og forfremmelse til høyere stillinger, er totalt fraværende.

Nei, tenk deg å få oppgave: Du skal altså risikere liv og lemmer, kapre et fly eller invadere et vannverk som du skal forgifte – ta livet av 34234235 mennesker og samtidig miste livet selv.

Lønnen: kr.0,-, anseelse:du blir martyr, anerkjennelse: joda, fra geitespisende illeluktende fanatiskere som bor i huler og hverken kan lese.

Synes ikke dette er så rart. Til og med selvmordsbombere ønsker en karrierestige !

11.september 2001 mistet nesten 3000 mennesker livet i det mest spektakulære og velkoordinerte terroranslaget som verden har sett. Angrepene plasserte al-Qaida sentralt i den vestlige verdens bevissthet. Men nå, åtte år etter, er det flere ting som tyder på at terrororganisasjonen har vanskeligere kår enn på lenge.

Ifølge den britiske avisen The Guardian har al-Qaida problemer med å overbevise og inspirere unge, radikale muslimer til å begå terroraksjoner. Les mer her

Dette innlegget ble publisert i Tull og tøys og merket med , , . Bokmerk permalenken.

5 svar til Al-Qaida ringer snart NAV !

 1. Munich Machine sier:

  Ringe NAV ? !!!! Jeg strøk med der, en fantastisk start på morgenen å lese dette.

  Men det er hverken amerikanske droner, soldater eller deres fiender som senker rekrutteringen.

  Det er begrepet jihad som begynner å bli åpenbart for unge muslimer. Hellig krig for å få tilbake landområder som var muslimsk før = jihad.

  Hellig krig var i Afganistan når Sovjetunionen okkuperte landet. De ble kastet ut også, så USSR fikk sitt Vietnam.

  Hellig krig kunne sees i forbindelse med World Trade Center, fordi arkitekten var muslim og at atriumet mellom de to tårnene var en hyllest til Allah.

  Men selve tomten som byggene sto på var amerikansk eiet og var ikke muslimsk vigslet jord, selv om arkitekten hadde bønneteppet med seg på jobb.

  Men i ettertid har meningsfeller skrumpet inn, fordi de blir straffet med døden med høye posisjoner i Al-Quaida. Så en karriere der er knyttet til drone-død eller svik fra sine egne også.

  Dette vil være en fin idé å få NAV inn med engangs mobile rekrutterings-maskiner for Al-Quaida. De vil være utstyrt med C4 og styres fra sentralbordet i Oslo.

  NAV’s nye hovedkontor vil inne holde taktiske A-våpen, for å bistå større treningsleire med realistiske tester som vil effektuere deres selvmordsønsker med 100% nøyaktighet.

  Alt dette får Al-Quaida for vise at vi støtter deres undersåtter i ta deres egne liv, men vi vil ha kontroll over hvor de gjør dette og dette er mitt bidrag.

 2. Said Bendouah sier:

  Det kan begynne å bruke jøder, de er jo også terrorister

 3. Fredrik sier:

  De fleste selvmordsbombere er unge menn som enda ikke har rukket å få barn. De er med andre ord en utdøende rase.

 4. Alex sier:

  Haha Haha…morsomme dere er..lol

 5. Moskus sier:

  Ikke rart de trenger mer folk. En selvmordsbomber kan jo bare brukes en gang…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s