Gratulerer Jens !

Endelig er det over ! Valget på hvem som skal føre Norge videre inn i fremtiden, er gjort. Og det ble ikke uten skader på spillerne. Sponheim gir seg ! Forståelig nok. Han burde gitt seg for flere år siden, og iallefall ikke bestemt valgkampstrategien på egenhånd. Men jeg tror han har ventet på å forlate skipet. Tror han er godt fornøyd med å være ferdig med maset.

Krf kommer nok også til å få en avgang iløpet av høsten. De har hatt det dårligste valget i partiets historie. Jeg tenker vi får et tronskifte ganske snart. Det jeg ler mest av er Siv Jensen og at hun kommer dragende med denne uforutsigbare løse kanonen Carl I Hagen. Takk til Siv for at ikke Fru Hagen også ble dratt fram – det ville vært over the top !. Jeg frydes over at det mangler borgerlig flertall, men aller mest at Siv faktisk ikke har noen grunn til å være sååååå fornøyd som hun virker. Men det beste: Ingen Siv eller Frp i regjering !

Og gratulasjoner til Jens som klarer å bli gjenvalgt ! Det er historisk, og Jens fremstår som en statsmann av dimensjoner i sin tale igår ! Jeg tror dette blir gode greier de neste 4 årene ! . Litt omrokkering på mannskapene, så kan det hende vi får merke endringene positivt fremover !

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s