Gode råd = kr.3000,- pr. time

Næringsdepartementet dekker 375.000 kroner for PR-bistand til Berit Kjøll i striden mellom staten og Aker, går det fram av en pressemelding fra departementet.

Fakturaen er dobbelt så stor, og dermed sitter statens tidligere styremedlem i Aker Holding igjen med et tilsvarende beløp som hun må dekke selv.

Fakturaen på 750.000 kroner gjelder kommunikasjonsfaglig bistand til Berit Kjøll som statens styremedlem i Aker Holding. Næringsminister Sylvia Brustad (Ap) sier Kjøll ikke har hatt grunnlag for å anta at departementet skulle dekke regningen fordi det ikke var avklart på forhånd. Les mer her

røkke og brustad

Hun bekrefter til NTB at departementet var kjent med at Kjøll hadde søkt kommunikasjonsfaglig bistand, men understreker at det ikke forelå noen avtale om hvem som skulle betale.

Sjekk ut Geelmuyden.Kiese

Kr. 3000,- pr. time ! Var rådene verdt prisen ? Er det klagemuligheter på rådene ? For min del kan godt staten dekke dette beløpet. Kjøll hadde ikke gjort jobben sin som statens representant. Statsråden gjorde jobben dårlig i ettertid. Hele arbeidet som ble utført var et makkverk av dimensjoner. Om det koster staten +/- kr. 375.000 er peanøtter i denne sammenheng.

Sylvia Brustad er snart borte. Kjøll kan umulig få flere slike oppdrag. Det var en dyr lærepenge. Men lærte man noe ?

Jeg håper og tror at det nå finnes rutiner som sikrer høyere kvalitet i forhandlinger, større profesjonalitet med hensyn til å styrearbeid og ikke minst at det må inngås avtaler med kommunikasjonsrådgivere som er rimeligere, bedre og som er en del av totalpakken rådgivere, statsråder og representanter kan benytte seg av, når mangelen på egen kommunikasjonsevne er så fremskreden.

 

Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s