Semb – godt valg !

NIls johan Semb

Nils Johan Semb (50) brukte lang tid på å bli enig med Norges Fotballforbund om utformingen av jobben som toppfotballsjef.

Det oppga Semb som årsaken til at ansettelsesprosessen har tatt så lang tid, da han ble presentert på en pressekonferanse på Ullevaal stadion i ettermiddag.

– Det har vært to utfordringer. Det ene var å gå fra en jobb jeg trivdes i til en som er annerledes. Det andre gikk på rolleutformingen av jobben. Der har vi hatt tunge diskusjoner, og det er også derfor dette har tatt lenger tid enn Fotballforbundet håpet på, sier Semb.

Det har tatt NFF nesten ett år å finne en erstatter for Per-Matias Høgmo. Les mer her. Og her

Ja, dette har jeg stor tro på. Både fordi Semb er flink. Men ikke minst fordi har har tanker og selvtillit nok til å utfordre internt i organisasjonen. Han er fremtidsrettet og har peiling på hva som skal til for utvikle fotball-Norge. Og utvikling trenger vi. Den første jobben blir Drillo. Og det skulle ikke forundre meg om valget allerede er tatt. Det er ikke et dumt valg. Både fordi Drillo er flink, men også fordi det ikke finnes erstatninger akkurat nå. Deretter blir det å utfordre organisasjonen – jeg tipper at Semb er blir den neste i Kåfjord`s stilling også ? Hvem vet ?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s