Semb er en klok mann !

Den mest geniale løsningen jeg har sett på årevis. Drillo i 2 år, Solbakken i de 4 neste. Les mer her og her

Det er ikke til å tro at Semb kan være så dyktig – tenke langsiktig, opprettholde en retning og en filosofi i flere år fremover og attpåtil få 2 slike kapasiteter til å akseptere en slik løsning over så lang tid – er rimelig fantastisk bra jobba ! Egentlig føler jeg det hadde spilt liten rolle hvem det egentlig hadde blitt, men jeg er tilhenger av Drillo. Og jeg tenker heller Solbakken enn Sollied eller andre mer eller mindre kjente svenske trenere. Hamren ville jo vært helt håpløst, så lenge mannen vil til Sverige.

Rekdal og Bohinen er som vanlig uenig. Det spiller ingen rolle hva de er uenig i, – bare det er noe. Allikevel tror og håper jeg de tar feil i sine ytringer på sikt.

Dette er en god langsiktig tenkemåte vi kommer til å høste mye fotballglede av fremover. Godt jobba !

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Semb er en klok mann !

  1. Rolf sier:

    Jeg er faktisk uenig med deg. Jeg tror ikke Norge kommer til å høste så stor glede av den filosofien som Drillo og Solbakken står for. For det første så utvikler Norge ikke spillere, de utvikler lag etter Drillos mønster, og andre land vet hvordan Norge spiller nå, det er derfor Norge ikke har vært i noen mesterskap siden Drillos tid, nesten. Alle trenere etter Drillo har fulgt hans filosofi i større eller mindre grad. Solbakken vil være en som gjør det samme. Når vil NFF bryte med denne filosofien????

    Drillo har aldri hatt suksess utenfor det norske landslaget, og det burde vise til at han har hatt folk rundt seg som stoler på hans dømmekraft og hans ideer. Ikke det at de er dårlige, men når folk setter seg opp mot dem, så vil ikke laget føre til noe suksess.

    Det at Hellas vant EM viser at en slik filosofi kan fungere, men du trenger fullstendig oppoffrelse fra alle lagdeler og en masse flaks.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s