Å fly i snøen

Min tur til Stavanger og gode venner, endte i antiklimaks så det suste. Alt takket være en manglende kommunikasjon mellom flytårn og SAS på Sola flyplass. Avgang kl. 18.30 endte i 4 timer ombord i flyet. Riktignok forsto vi fort at dette ikke hadde noe som helst med den opprinnelige historien fra flykapteinen. Det snødde og det snødde, men ikke i snømengder som ville vært i nærheten av å stenge en flyplass på Østlandet. Mangelen var en helt annen. Nemlig brøytebiler.

Når vi hadde sittet i flyet, – flyplassen var stengt, matservering var det ikke mulig å oppdrive – riktignok litt vann, kaffe og peanøtter i forskjellige varianter – i 3 timer, begynt vi å ane uråd. Problemet var ikke å få de-icet flyet, eller å måke rullebanen. Problemet var at med 1 brøytebil, snør det igjen. På Gardermoen er brøytebilene 4 meter brede og de har massevis av dem. På Sola snør det visstnok hvert annet år, hvilket også var svært tydelig i gater og bystrøk i Stavanger og omegn.

Dette er regelrett ikke godt nok. Nå skal SAS til pers du – klage skal de få. Egentlig litt synd vi fikk tatt av i det hele tatt – men vi forsto også at det fort kunne bli et problem. Hotellkapasiteten i Stavanger er håpløs. Det er et u-land i hotell og overnattingssammenheng – hvilket også Fotball-EM søknaden gav inntrykk av.

Nå skal klage sendes. Og den skal følges opp i Blogg-sammenheng – nettopp for å se hva svaret blir. Jeg er ikke håpefull.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tull og tøys og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s