Kari Bremnes og tredemølle

En fantastisk flott konsert – Kari Bremnes m/svensk følge i Drammen Teater. En årlig tradisjon har det neste blitt. Denne gang i en julete variant. Litt synd egentlig, fordi det finnes mange i Norge som er flinkere enn Kari Bremnes i å synge julesanger. Hun er på sitt absolutt beste når hun kan være seg selv. Sine egne sanger, sin egen rytme og sine egne bevegelser. Det så vi i Drammen Teater idag kun 2 ganger. Og da var det til gjengjeld kanonbra !

Med musikk fra den nye platen Desemberbarn, var det mye flott i kveld. Hun drømmer seg inn i rytmene som få gjør likt henne, hun svever og hun har en fantastisk stemme. Synd at det skal ødelegges med dårlig julemusikk. Rikard Wollf har en flott stemme, men han er dessverre ingen målestokk ved siden av Kari Bremnes. Sjekk ut Kari Bremnes.no

Etter fullendt teateraften, gikk turen ut i -12 grader lett snødrev på isholke på vei på Liertoppen. Mellom kl. 22.00-23.00 var det timestilbud på årets treningapparat. Tredemølle for både mor og far. Gaven er i hus og alt klar for en grensesprengende monteringer i morgen. 2010 blir et år i sunnhetens, syklingens og tredemøllens tegn.

«Gåing» og løping er de naturligste bevegelsesmønstrene for oss alle og passer for så vel nybegynnere som for viderekomne. Å ha apparatet hjemme vil hjelpe deg til å holde kontinuitet i treningen din så vel sommer som vinter.

Har du ikke trent på lenge, har høy alder eller av andre grunner vil starte på et lavt nivå, vil gange være en god start. For å få trent flere av kroppens muskler og øke det totale arbeidet mens du går, er det lurt å bruke armene aktivt. Dette gir en bedre treningseffekt, og kalles «power walking».

Etterhvert som formen blir bedre kan du veksle mellom gange og løp. Løping er en større utfordring for kroppen. Hjertet må jobbe hardere, og den økte belastningen fører også til at du forbrenner flere kcal pr. tidsenhet.

1,6 HK motor
Hastighet 0-16 km/t
Manuell stigningsjustering 1,5%, 4,5% og 7%
4 treningsprogrammer
Comfort Cell Dempesystem reduserer støt med 15%
LCD display
Transporthjul
Foldbar løpebane
Løpebanens mål: 122×40 cm
Maks. brukervekt: 110 kg

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Aktuelt og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s