Selvbiografisk lissom !

Jeg har fått endel hint idag. Om at bloggen min begynner å bli selvbiografisk. Og det liker jeg dårlig. Derfor tenker jeg å levne ennå litt mer av tanker og ideèr, som i stor grad bidrar til å åpne mer av Sunden`s tankeverden. Ikke sikkert det er bare god lesning. Men det er den lesningen man finner på denne bloggen akkurat nå. En blogger – uten å nevne navn(trykk her og les hvem jeg mener), mener bestemt at bloggen min går mot det som er hensikten dens – nemlig å være informerende, provoserende og opplysende. Den er mer utleverende, biografisk og – slik jeg forstår det – ren sosialpornografi !.

Det er slett ikke sikkert hun mener det jeg forstår – men allikevel er det jo slik at min blogg slett ikke skal være selv-utleverende. Lesere skal ikke nødvendigvis se hva som foregår i Sunden`s liv. Joda, jeg sykler og er stolt av det. Og jeg er stolt av bostedet og familien. Men det får rekke, – tenker nå jeg.

Derfor bør det innføres litt strengere sensur på denne bloggen. Skulle det dukke opp noe som ikke er «need to know» for alle som leser den – så send nå for all del en KOMMENTAR !. Det pleier å stå nederst i artikkelen. Er artikkelen så døll, at du som leser gir opp før du kommer nederst i artikkelen – så KOMMENTÈR allikevel. Da gir det et lite hint til meg at «HALLO !» – det er på tide å skrive om noe som interesserer folk !.

Jeg skjønner godt hvorfor bloggen blir oppfattet som biografisk. De fleste blogger gjør det !. Dog tyder det kanskje på at det er lettere å skrive om seg selv, og ikke nødvendigvis det man er opptatt av ? Det er ikke lett å være opptatt av noe hver eneste dag, tenker jeg. Så hva i all verden skal denne blogge dreie seg om ? Jeg har diskutert og filosofert over lang tid, på hva bloggere egentlig bør drive med. Svaret jeg er kommet frem til er at de tidvis beriker åndslivet. De setter ting i fokus. Og de skriver. Rett og slett skriver for å opplyse og informere om hva som foregår i den store verden. Og det trenger vi.

Hva skal man skrive om – om man velger å ikke være selv-biografisk ? Ingen verdens ting, egentlig. Jeg er opptatt av det jeg er opptatt av. Og da bærer det ofte preg av «meg». Så spørsmålet som er mer interessant – er vel egentlig hva jeg er opptatt av ? Og hvem som til syvende og sist gidder å lese om hva jeg er opptatt av. Eller ?

Jeg tror fremdeles jeg kan skrive hva som skjer i verden og mine tanker om dette – uten å nødvendigvis fortelle at jeg spiste speilegg til frokost, sammen med makrell i tomat ?. Jeg tror nemlig at de fleste synes dette er helt uinteressant.

Så mottoet i denne artikkelen er: Jeg kommer ikke til å være selvbiografisk fremover heller. Til det er det hele for uinteressant. Jeg kommer til å blogge om helt andre ting enn meg. Kanskje om Pochahontas, eller selvironi, eller Polar FT60 eller blomster ? Den som leser får se.

Takk for det gamle og godt nytt år !

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Kjekt å vite og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s