Personlig blogg

Jeg blir til stadighet oppfordret til å blogge om mer personlige saker. Spesielt dukker dette opp som et forslag og kanskje til og med et behov når skrivetørken inntreffer. Egentlig tenker jeg mye på akkurat den siden av det å blogge. Nettopp fordi de fleste som blogger er personlige. De skriver om seg og sitt, – når det gjelder interesser, tanker og meninger.

I lang tid har jeg hevdet at dette er på høyde med sosial-pornografi. Utlevering på høyeste plan. Og årsaken til jeg synes dette – er at jeg ikke forstår de 2 årsakene til at dette foregår. Den ene siden er at jeg ikke kan begripe hvorfor noen skulle være interessert i at jeg foretar en jevnlig personlig oppdatering i forhold til mitt leser-marked. Den andre er at jeg slett ikke kan forstå hvorfor jeg skulle gjøre det ? For min egen del, altså.

Når jeg tenker etter – er det akkurat det jeg gjør i dette innlegget. Men allikevel. Jeg kunne jo skrive om hva jeg tenker idet jeg tar med meg Ikea-sekken ut av døre i 20 minusgrader, godt oppkledd – på vei til vedbua for å hente inn dagens vedfangst. Hva tenker og sysler jeg egentlig med da – sånn rent bortsett fra det å hente ved ? Ikke noen verden ting. Dog kan jeg innrømme at jeg har på pulsklokka og måler hvor fort og hvor mye ved jeg kan hente i forhold til puls-tall. Men spennende er det neppe.

Jeg kan også dele mine bekymringer, ergrelser og gleder i forhold til jobben min. I forhold til svineinfluensa, vaksine og kosthold. Kanskje dvelt litt omkring klimakrisen. Og finanskrisen. Og at sykkelen trenger nytt kjede og at det muligens finnes ei mus eller to i kjelleren. Men spennende er det neppe.

Og hvorfor skulle jeg nå skrive dette ? For å være opplysende og interessant for dere som leser bloggen ? Eller for egen del ? Hva skulle jeg hente ut av fornuftig gevinst av å gjennomføre en slik blottlegging av sjel og tanke(om sjel finnes da ?) ? Ikke et pøkk ! Og det er helt sikkert. Så hvorfor skal jeg skrive ? Og om hva ?

I mitt hode – og det er strengt tatt det som gjelder på denne bloggen – holder jeg fortsatt fast med at jeg – iallefall ikke i organisert form – noengang skal drive noen rutinemessige utdeling av Sunden personlig. Jeg skal mene endel. Og jeg skal være forbanna på saker i samfunnet. Og skrive om hvordan man bygger en iglo eller spikker ei seljefløyte. Men jeg deler ikke innerste tanker, så fremt jeg kan unngå det.

Så sånn er det. Men det gjør vel kanskje ingen ? Ikke vet jeg. Uansett håper jeg og tror at også mitt fokus på trening i forhold til blogg vil endre seg. Det vil foreligge en ukentlig treningsrapport – nettopp for selv å ha en forpliktelse overfor omverdenen når det gjelder å holde mot og motivasjon oppe når det gjelder å komme i maksimal form på kortest mulig tid.

Vil jeg bli utfordret blogg-messig. Jada, i massevis. Men vil dette bli en biografisk personlig blogg om Sunden himself noengang ? Neppe !

Nå skal jeg smurfe inn i nettverden og lete etter et tema dere forhåpentligvis liker å lese om. Skulle dere derimot ikke like det – så la vær og les og gi meg heller en tilbakemelding på hva dere ønsker å lese om. Så kan det hende at jeg gjør nettopp det. Eller kanskje ikke.

God helg !

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tull og tøys og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s