Treningsuken

Ei ordentlig møkka-uke sånn rent treningsmessig. 7,5 mil på sykkelen og 2 mil på tredemølla. Litt vekt-trening og altfor dårlig tid. 2.800 kalorier er trenet bort, men det er altfor lite. Og det merkes på at energien er større. Ukens Styrke-tråkk var ei tøff økt og den straffet seg i lårmuskulatur noen dager etterpå.

Til neste uke er planen ei helvetesuke – med hardkjør 3 av 7 dager. Dog med god hvile mellom øktene. Totalt sett skal det trenes 5 timer og 55 minutter neste uke, hvorav 3 timer skal tilbringes i pulssone mellom 80 og 90%. Det vil flere timer, det blir det alltid, og i tillegg skal øktene inneholde både intervall og styrketråkk.

Jeg sysler også med tanken å komme ut på veien igjen. Så snart hovedveien blir frie for snø, skal sykkelen ut i været igjen. Og det blir en sann glede. Til neste uke skal sykkelen på service om alt går etter planen. Sykkelhjørnet i Drammen skal sette gjennomgå hele sykkelen, foreta en korreksjon for mål, sete og høyde mv. – så får vi se om vi merker forskjell.

Ny sykkel er tinget – men ennå ikke helt i boks. Bikebrothers i Stavanger er leverandøren, men den hele og fulle bestemmelsen er ikke ennå tatt. Det er nemlig flere og tilbudene er gode. Samtidig er det greit å handle i nærleiken. Sykkelritt er sjekket ut – men jeg er for seint ut til de fleste – heldigvis. Vet ikke om formen er klar til å teste slik ennå. Mange løyper er planlagt til våren kommer, så jeg tenker nok det blir syklet litt allikevel.

Funderer litt på Oslo – Hamar, men det er langt, fryktelig langt. Vi får se. Noen av de lokale klassikerne er jo tinget og planlagt, og der er det heldigvis ikke 10.000 deltakere heller, så det kan bli moro.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tull og tøys og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s